Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Kvindecykling, Kvindecykling nyheder, CyclingLive, Damecykling, Dame,
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Kvindecykling, Kvindecykling nyheder, CyclingLive, Damecykling, Dame,
Her får du alt det bedste fra damecykling. Her kan du følge de danske dameryttere på tætteste hånd, og samtidig vil du kunne få et indblik i, hvad der foregår på den største scene via interviews fra kvinderne.
Kvindecykling, Kvindecykling nyheder, Damecykling, Landevejscykilng, Interview, Interviews, Cykelnyheder,
15444
page,page-id-15444,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Kvindecykling

Johanne Marie Marcher

Vi har haft en snak med Bjarne Riis.Han er positivt over nu stå i spidsen af et dame world tour hold og ser mange spændende ting.

Læs mere her

Johanne Marie Marcher

Johanne Marie Marcher fra det nye damehold Team RYTGER powered by Cykeltøj-Online.dk har givet sig tid til en snak med CyclingLive.

Læs mere her

trine-holmsgaard

Trine Holmsgaard er næste damerytter der tager turen væk fra de trygge rammer i Danmark og vil i denne sæson være og finde på et nyt hold i Holland.

Læs mere her

team-rytger-powered-by-cykeltoej-online

Så er der nyt om det nye damehold Morten Ravnkilde står bag. Holdet kommer til at hedde Team RYTGER powered by CYKELTØJ-ONLINE.DK og får følgende ryttere på holdet.

Læs mere her

amalie-dideriksen

Amalie Dideriksen skrev i weekenden historie da hun sikrede Danmark historiens første VM-guld hos kvinderne og nu kan kalde sig den første danske elite-verdensmester nogensinde på landevej.

Læs mere her

camilla-moellebro

Vi havde en snak med Camilla Møllebro fra Team BMS BIRN få dage inden VM, om at være en af de ryttere der er udtaget som reserverytter.

Læs mere her

christina-siggaard

Christina Siggaard (Team BMS BIRN) vandt i dag flot ACR-løbet, da hun spurtede sig til sejren og slog Sara Mustonen, der kører som professionel.

Vi talte med den talentfulde dansker efter løbet.

Læs mere her

Cecilie Uttrup

Danske Cecilie Uttrup vinder stort etapeløb, Tour de Feminin.

Cecilie Uttrup havde vi en snak med inden DM.

Der havde hun et mål at kører stærkt i Tour de Feminin.
Det lykkes at kører stærkt og mere ind det, Cecilie vandt 2 etaper og vandt løbet samlet. (Og så var hun i gult fra start til slut).

Læs mere her

Mikkel Lauritsen Worm

Mikkel Lauritsen Worm vil skabe et nyt cykelhold på kvindesiden. Vi har taget en snak med hovedmanden bag hele projektet. I dag bringer vi første del af vores interview med Mikkel, der fortæller om hele idéen bag projektet.

Læs mere her

Emma Norsgaard

Emma Norsgaard (Team Rytger) er et af Danmarks absolut største talenter i dansk cykelsport. I lørdags leverede Emma en fremragende præstation, da hun vandt DM og slog hele eliten.

CyclingLive har stillet Emma et par spørgsmål ovenpå den flotte sejr.

Læs mere her

Amalie Dideriksen

Amalie Dideriksen vandt sidste år DM i suveræn stil!

CyclingLive tog sig en snak med den forsvarende mester forud for dagens løb.

Læs mere her

Simone Eg

Vi talte med Simone Eg efter hendes sejr i U19 enkeltstarten.
Det blev en klar sejr derude i dag, hvad tror du der gjorde udslaget?

Læs mere her

Cecilie Uttrup Ludwig

Cecilie Uttrup Ludwig fra Team BMS BIRN har givet sig tid til en rigtig god snak med CyclingLive.

Læs mere her

Bo Handberg Madsen

Bo Handberg Madsen der til dagligt er holdejer af dameholdet BMS – BIRN, har taget sin tid til 5 hurtige spørgsmål.

Læs mere her

Camilla Møllebro Pedersen

Camilla Møllebro Pedersen fra Team BMS BIRN har vært ude med en brækket hånd i 9 uger. Vi fik en lille snak med Camilla om det hele, og den tid hvor hun har måtte se sine team kammerater kører løb og hun selv måtte blive hjemme.

Læs mere her

Emma Norsgaard Jørgensen

Emma Norsgaard Jørgensen.

Den af de danske dame ryttere der nok har lavet de størst resultater i forhold til sin alder. Hun har en alder der ikke engang kunne sende hende til U19 VM.

Men Emma er kørt på podiet i rigtig mange spændende løb.
På podiet til DM på bane, DM landevej for elite og podiet i enkeltstart i U19.

Læs mere her

Trine Holmsgaard

Trine Holmsgaard i spørgerunden.

Sidste år kørte hun for Team Milawo, i år er hun uden hold pt, men har muligheder på hånden. Hun venter og ser hvad tiden bringer.

Læs mere her

Johanne Marie Marcher

Johanne Marie Marcher er næste i spørgsmålrunden.

En af de stærkeste ryttere på U19 dame siden har mål i den nye sæson og drømmer om guld til DM.

Læs mere her

Pernille Mathiesen

En af landets største talenter er Pernille Mathiesen fra Team BMS BIRN, vi har stillet hende nogle spørgsmål.

1. Har du vært tilfreds med din 2015 sæson og har du et eller flere højdepunkter ?

Læs mere her