Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Lars Bak (Lotto Soudal) vandt i går Designa Grand Prix i Kjellerup
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Lars Bak (Lotto Soudal) vandt i går Designa Grand Prix i Kjellerup
16086
page,page-id-16086,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Lars Bak (Lotto Soudal) vandt i går Designa Grand Prix i Kjellerup

Lars Bak

Lars Bak (Lotto Soudal) vandt i går Designa Grand Prix i Kjellerup for andet år i træk og for tredje gang i alt.

Vi fik os en snak med den rutinerede dansker efter sejren i går, og han fortalte blandt andet, hvorfor løbet i Kjellerup betyder noget helt specielt for ham.

 

Lars det bliver til endnu en sejr her i Kjellerup, hvad er der med dig og det her gadeløb, du har jo vundet et par gange efterhånden?

– Jamen jeg kommer jo altid her for at vinde, fordi der er så mange, der er ude og kigge det. Det er en ekstra motivation at gøre det godt herude, for man vil helst ikke tabe ansigt her, men det er fedt at vinde på hjemmebane, og det er et godt moralboost. Det er altid fedt at køre med armene op over hovedet, for det er sjældent, det sker.

 


Nu er det måske ikke jordens største løb, men hvad betyder det for dig at kunne vinde sådan et løb foran hele din familie og dine nærmeste venner?

– Det er jo sjovt, at ens nevøer er herude, og så bevise dem, at man godt kan køre på cykel, og det er altid sjovt, og de her gadeløb, der er altid god stemning, og i dag var der super godt vejr, og så er det jo pludselig ekstra sjovt, så det er fedt, at folk støtter op om det herude, det er jo godt.

 


Lars Bak sætter også et par ord på, hvordan han i alverden kunne komme sig så hurtigt ovenpå sin slemme skade i Giro d’Italia, da CyclingLive spørger ham ind til, hvordan han overhovedet kom så hurtigt på cyklen igen.

– Det er jo en kombination af vilje og held, og så også en god, hvad kan man sige, en god specialist på hospitalet som er kæulog. Han gav ligesom grønt lys for tingene på en god måde, og han troede på, at jeg kunne blive klar.

– Han troede ikke helt på det i starten, men han var god til at få mig overbevist, og så sagde han, at vi skulle prøve at gå hele vejen, og så i og med, at han sagde, at jeg ikke kunne forværre skaderne endnu mere, så troede jeg jo også selv på det, så jeg vil mene, at det er en kombination af held og vilje.

– Som jeg også sagde inden start, så var det nok ikke lykkes for så mange andre hold, fordi at jeg har kørt godt på Lotto i gennem det sidste år, så de ville også gerne have mig med til Touren, så det er jeg vildt taknemmelig for.

 


Til sidst sætter Lars Bak et par korte ord på, hvor længe han selv tror, han kan blive ved på højeste niveau, og han understreger, at han ikke tænker så meget på det lige nu. Han nyder i stedet tilværelsen hos Lotto-Soudal.

– Jeg ved det ikke endnu, når den kontrakt ender, så er jeg jo 39 år gammel, fordi jeg har fødselsdag allerede i januar, så må vi jo se, hvad der skal ske derfra. Jeg føler ikke, at jeg er for gammel til at køre på cykel endnu, men det det må fremtiden jo vise. Nu har jeg to år endnu, og det vil jeg gerne gøre godt, og så må vi se, afslutter Lars Bak overfor CyclingLive.

 

 

Her på siden ønsker vi Lars Bak et stort tillykke med sejren i går, og vi glæder os til at følge ham fremover. Giv lige Lars et kæmpe like for sine fremragende præstationer på landevejen gennem de seneste år!