Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Lasse Norman: Belgierne er svære at holde styr på. Lasse Norman Hanse
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Lasse Norman: Belgierne er svære at holde styr på. Lasse Norman Hanse
17557
page,page-id-17557,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Lasse Norman: Belgierne er svære at holde styr på

Lasse Norman

Lasse Norman: Belgierne er svære at holde styr på

 

Det legendariske par nummer 7 er tilbage på førstepladsen ved 6-dagesløbet i Ballerup inden de sidste to dage. Lasse Norman indrømmer dog overfor CyclingLive, at det belgiske par nummer 16 er svære at holde styr på til tider.

 

-De har 60 point op, så de har pointene, som de også skal koncentrere sig om, og i mellemtiden kan vi jo prøve at koncentrere os om at tage en ekstra omgang på

dem, så det kommer nok nogenlunde til at passe sådan, at deres fokus vil være at tage point, så de ikke tænker på omgangene, og så får de bonuspointene, og vi får en ekstra omgang, og så er vi foran igen, siger Lasse Norman til CyclingLive og tilføjer:

 

-Som det ser ud lige nu, har vi belgierne, hvor vi vil have dem, men de er godt nok svære at holde styr på. De er dygtige, men nu må vi se. Der er nogle hårde dage tilbage, men indtil videre ligger vi jo meget godt, men der er meget arbejde, der skal laves endnu.

 

Selvom Lasse Norman mener, at det belgiske par nummer 16 er svære at holde styr på, så føler han stadigvæk, at ham og Michael Mørkøv er i fuld kontrol og har styr på situationen i løbet.

 

-Jeg har hele tiden sagt, at jeg føler, at vi har styr på tingene, og jeg føler, vi kører med overskud, men belgierne er blevet lidt sværere at styre, end vi lige havde regnet med, og de kører virkelig stærkt.

-Jeg vil sige, at par nummer 9 og de par, som ligger lige efter belgierne, de kan jo også lukrere lidt på vores kamp og se, om de ikke kan lukrere på det og tage en omgang, så der er et par, som ligger lige udenfor  den nuværende topkamp, som sagtens kan komme ind i topkampen, og ja, belgierne er selvfølgelig vores direkte konkurrenter, og dem koncentrere vi os mest om lidt nu, afslutter Lasse Norman overfor CyclingLive.

 

Der resterer som sagt fortsat to dage af 6-dagesløbet i Ballerup. Par nummer 7 har lige nu 60 point med til par nummer 16. Vi krydser fingre for par nummer 7!

 

(Skrevet af Niels Nedergaard)