Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Mads Pedersen (Team Stölting Service Group) vandt i dag Fyen Rundt
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Mads Pedersen (Team Stölting Service Group) vandt i dag Fyen Rundt
15669
page,page-id-15669,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mads Pedersen vandt i dag Fyen Rundt.

Mads Pedersen

Mads Pedersen (Team Stölting Service Group) vandt i dag Fyen Rundt.
CyclingLive fik en snak med en glad Mads Pedersen efter løbet.

 

Mads du vinder i dag, kan du prøve at sætte et par ord på, hvordan det var at køre derude i dag?

– Jamen det var fedt. Det er altid fedt at vinde i danmark, og nu er det jo et af de største løb, vi har herhjemme, så det er bare endnu federe både for mig og for holdet.

 

 

I kommer jo tidligt afsted i et udbrud og får lang snor af feltet, men hvornår begyndte du at tænke over, at du skulle køre med om sejren i dag?

– Altså jeg begynder jo at først at skulle tænke på at køre sejren hjem på sidste omgang, men at der var mulighed for at holde hjem troede jeg først på, da vi ramte den første omgang herinde.

 


Mads Pedersen sætter også et par ord på holdets indsats i dag, og samtidig forholder det unge stortalent sig til sin egen sæson indtil videre, som han er meget tilfreds med, og han knytter også en kommentar til sejren i dag.

– Jamen vi kører super og vi kører perfekt som hold i dag. Vi kører super godt i starten sammen i dag, og vi skiftes til at rykke med, så der er ikke en finger at sætte på holdarbejdet i dag.

– Jeg tænker ikke så meget på UCI-pointene, men det er bare super fedt, at kunne tage en sejr hjem i dag. Udover DM har vi jo Post Danmark Rundt og så løb som disse. Det er jo også et rigtigt herre cykelløb med 215 kilometer med en fed finale, så det er jo bare fedt.

– Jeg tager det lidt, som det kommer. Min egen sæson indtil videre er jeg super godt tilfreds med, og den har været over alt forventning allerede, og jeg sætter mig ikke mål for, at nu skal jeg nå det ene og det andet, så travlt har jeg ikke med det, for jeg er stadig ung osv. Målet er jo selvfølgelig at holde formen og køre godt og stabilt resten af året også.

 

 

Et stort tillykke til Mads Pedersen med den flotte sejr. Vi glæder os til at følge ham i fremtiden!