Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Mads Würtz Schmidt (Team Virtu Pro-Veloconcept)blev i dag nr. 2
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Mads Würtz Schmidt (Team Virtu Pro-Veloconcept)blev i dag nr. 2
15810
page,page-id-15810,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mads Würtz Schmidt kørte i dag en flot andenplads hjem på 1. etape af PostNord Danmark Rundt,

mads Würtz

Mads Würtz Schmidt (Team Virtu Pro-Veloconcept) kørte i dag en flot andenplads hjem på 1. etape af PostNord Danmark Rundt, og dermed tog han tid på konkurrenterne i klassementet.
Vi fik os en kort snak med U23-verdensmesteren på enkeltstart i et fællesinterview, og her er, hvad han sagde:

– Jeg er super glad for det her. Jeg ville aldrig kunne have slået Bennati i en spurt, så jeg er rigtig glad for min andenplads. Jeg gik i stedet efter sekunderne, og det er jo ikke hver dag, at man kører på podiet i et HC-løb, siger Mads Würtz og han fortsætter;

 


Hvornår går det op for dig ude på ruten, at i skulle ende med at holde til mål?

– Da vi får at vide, at vi har 26 sekunder til forfølgerne, der vidste jeg godt, at den var hjemme. Jeg vidste godt, at jeg ikke kunne slå ham i en spurt, og det var næsten hårdere at sidde på hjul end at føre, fordi han kørte sindssygt stærkt, så jeg tænkte i stedet på sekunderne og klassementet.

 


Mads Würtz Scmidt roser samtidig sine holdkammerater, som han mener har en stor del af æren for andenpladsen i dag, og samtidig fortæller han også lidt om sine egne chancer i klassementet.

– Jeg tror ikke, der er noget, der kunne have gjort en forskel. Jeg blev beskyttet hele dagen af mit hold, og jeg havde haft en rigtig nem dag, indtil der blev kørt cykelløb, så det har været en helt perfekt dag. Da vi kørte af sted i gruppen, tog jeg nogle få føringer, men det var ikke noget, der fik en betydning. Mine holdkammerater har været skide gode i dag, og jeg glæder mig til at køre med dem igen i morgen.

– Selvfølgelig havde jeg regnet med at sidde med i dag, jeg havde en forventning om ikke at tabe tid, og det gjorde jeg jo heller ikke. Jeg var også rigtig optimistisk før, men det her er jo bare et godt skridt på vejen, lyder det fra en glad Mads Würtz Schmidt.

 

 

Vi glæder os til at se, hvad Mads Würtz Schmidt kan levere resten af løbet, og så ønsker vi ham held og lykke!