Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Mads Würtz Schmidt (Team Virtu Pro-Veloconcept) forsvarede i dag.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Mads Würtz Schmidt (Team Virtu Pro-Veloconcept) forsvarede i dag.
15845
page,page-id-15845,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mads Würtz Schmidt (Team Virtu Pro-Veloconcept) forsvarede i dag sin tredjeplads i klassementet

mads Würtz

Mads Würtz Schmidt (Team Virtu Pro-Veloconcept) forsvarede i dag sin tredjeplads i klassementet, og dermed kunne den unge dansker tage en flot podieplacering ved årets PostNord Danmark Rundt kun overgået af Magnus Cort og Michael Valgren.

 

Det var en glad Mads Würtz, som medierne fangede efter etapen. CyclingLive fik også et par kommentarer efterfølgende fra det unge stortalent.

– Det er det, jeg har drømt om hele året, så det er super fedt. Både enkeltstarten og det nummer jeg lavede på første etape, er det, der ligesom gør det, og så er der en masse andre småting, som også har gjort det.

 


Mads Würtz Schmidt forholder sig samtidig til spørgsmålet om sin fremtid, og han håber på stadigvæk at udvikle sine enkeltstarter, og så håber han også på at hæve niveauet på landevejen endnu mere, end han har gjort i forvejen i år.

– Jeg skal stadigvæk udvikle mine enkeltstarter, som jeg har gjort i år, og så udvikle mig mere på linjeløbet. Jeg har vundet en masse cykelløb i år, og det skulle jeg helst også gerne blive ved med. Det er det, jeg skal fokusere på i fremtiden. Jeg håber på, at jeg tager et højt skridt op og kommer op på WorldTouren, og jeg håber, det sker næste år.

 


CyclingLive fik også lov at stille et par spørgsmål til Mads Würtz Schmidt, og den unge dansker følte sig ikke truet på dagens sidste etape af PostNord Danmark Rundt. Samtidig tror han også på egne chancer ved det kommende U23-VM.

– Nej der var ikke rigtig nogen fare. Jeg sad der, hvor jeg skulle, og jeg frygtede aldrig nogen på noget tidspunkt, for mine holdkammerater sad hele tiden ved mig, og vi styrede det, som vi skulle gøre det, fortæller han til CyclingLive, og den unge dansker fortsætter:

– Det er svært at sige, hvor højt dette resultat rangerer. Nu er jeg blevet verdensmester to gange, og det står jo helt for sig selv, man kan ikke rigtig sammenligne VM med noget som helst, men det her er kæmpestort, og det er mit største resultat foruden VM, selvom jeg ikke vinder, så det er jeg utrolig stolt af.

– Jeg tror fulgt og fast på det til VM, nu gik det jo rigtig godt i går, og hvis jeg rammer de samme ben, så er der ikke nogen, der kan slå mig, afslutter Mads Würtz Schmidt overfor CyclingLive.

 

 

Her på CyclingLive ønsker vi Mads et stort tillykke med den flotte podieplacering. Vi glæder os til at følge ham i fremtiden!