Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Marc Hester: Vi går efter sejren. Marc Hester. 6 dagsløbet i Ballerup
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Marc Hester: Vi går efter sejren. Marc Hester. 6 dagsløbet i Ballerup
17466
page,page-id-17466,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Marc Hester: Vi går efter sejren

Marc Hester

Marc Hester: Vi går efter sejren

 

Marc Hester og Jesper Mørkøv danner par sammen med 6-dagesløbet i Ballerup, og de to danskere er efter første dagen med helt i toppen, hvor de lige nu ligger på en delt andenplads.

 

Marc Hester indrømmer da også, at de to danskere er kommet til løbet for at køre med om sejren. Alligevel er den rutinerede banerytter en smule beskeden i sine udtalelser, da han godt ved, hvor meget 6-dagesløbet kræver.

– Det er jo selvsagt, at man er ekstra motiveret, når man kører på hjemmebane. Jeg synes, det er fedt, og for mig er det jo fedt, at vi står på 0, og at vi har fået lagt afstand til nogle af parrene bag os, og så må vi jo holde skruen lige i vandet og hænge på, så langt tid, som vi nu kan, siger Marc Hester til CyclingLive og tilføjer:

– Når vi når mod de sidste par dage, så ved vi, hvad der er at skyde med, men indtil videre er det jo et spørgsmål om ikke at tabe løbet.

 

– Vi er jo gået ind til dette løb med en intention om at køre med om sejren, og det fortsætter vi med, indtil vi må kravle over målstregen på tirsdag. Det hele skal efterlades oppe på banen i disse dage, og så må vi jo se, hvor langt det rækker på tirsdag.

– Seks dage er langt, og det var seks dage i Berlin i sidste uge også, så vi tager en dag ad gangen, og så må vi jo se, hvor langt det rækker, afslutter Marc Hester overfor CyclingLive.

 

Marc Hester og Jesper Mørkøv er lige nu på omgangshøjde med det førende par nummer 7, Lasse Norman og Michael Mørkøv. Hester og Jesper Mørkøv har 24 point, mens Lasse Norman og Michael Mørkøv har lagt sig solidt i spidsen med 44 point.