Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Mark Sehested vandt i går Jutlander Bank Grand Prix. Læs mere her
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Mark Sehested vandt i går Jutlander Bank Grand Prix. Læs mere her
15865
page,page-id-15865,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mark Sehested (Team Virtu Pro-Veloconcept) vandt i går Jutlander Bank Grand Prix – et gadeløb som hvert år bliver kørt i Aars.

Mark Sehested

Mark Sehested (Team Virtu Pro-Veloconcept) vandt i går Jutlander Bank Grand Prix – et gadeløb som hvert år bliver kørt i Aars.

Vi fik os en snak med gårsdagens vinder om alt lige fra gadeløb til det nye projekt, som holdet har fået op og køre.

 

Hvordan var det at køre ude på ruten?

– Det var super, super hårdt, men det var også rigtig fedt at være med i front og føle, at jeg havde noget at skyde med. Nu hjalp vi Würtz meget i Danmark Rundt, og ja det var faktisk også noget af det fedeste, jeg har været med til som cykelrytter, for det er ikke hver dag, at en rytter kører på podiet til Danmark Rundt, men det er klart, at jeg også selv søger noget personlig succes, så det er dejligt.

 


Mark Sehested sætter også et par ord på holdets succes under PostNord Danmark Rundt, og samtidig forklarer sidste års vinder af Post Cuppen også, at gadeløbene har en vis betydning for rytterne.

– Jamen alle otte ryttere var fuldt ud tilfredse, og jeg tror da også, at ledelsen var meget godt tilfredse, det er i hvert fald det, man har kunnet læse sig frem til. Men det er pissefedt, for vi havde en plan fra starten af og alle var en del af det, og det gør at alle lige hæver niveauet med måske en 3-4 procent, så det var en super fed følelse.

– Altså som hold hjælper vi også hinanden som hold i gadeløbene, men hvis jeg kommer i udbrud, så skal de andre bakke af, og det var ligesom min chance kan man sige. Men gadeløb er altid super fedt. Der er mega mange mennesker, og det er høj intensitet hele vejen i gennem. Det er nogle hårde løb også, og jeg kan godt lide det. En sejr er vel en sejr.

 


Til sidst spurgte CyclingLive ind til fremtiden for Mark Sehested med blik på det nye projekt, som holdet har fået op og køre i samarbejde med Bjarne Riis og Lars Seir, og VirtuPro-rytteren ser gerne sig selv fortsætte på holdet.

– Nu må vi se, hvordan det kommer til at forløbe. I forhold til Post Cuppen har jeg ikke rigtig nogen point i det samlede Post Cup, men en sejr i en af afdelingerne vil da også være stort, så det kunne godt være, at det var det, man skulle prøve at gå efter.

– Jamen vi har egentlig ikke hørt så meget endnu. Lige nu kører det bare videre, som det har gjort hidtil, og det fungerer jo ganske fornuftigt, men det er da klart, at det er spændende, og jeg glæder mig da også til at høre, hvad der kommer til at ske, og jeg håber det bliver positivt for holdet men også for mig selv. Jeg vil da gerne prøve at være en del af det nye projekt, så det håber jeg, at jeg kan få lov til, afslutter Mark Sehested overfor CyclingLive.

 

 

Her på CyclingLive ønsker vi Mark et stort tillykke med sejren i gadeløbet i går, og så glæder vi os til at følge med i, hvad der kommer til at ske i fremtiden for det nye Team Virtu-Pro Veloconcept.