Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Mark Sehested var i går med til at vinde DM i holdløb for fjerde gang i træk - CyclingLive
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Mark Sehested var i går med til at vinde DM i holdløb for fjerde gang i træk - CyclingLive
15701
page,page-id-15701,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mark Sehested var i går med til at vinde DM i holdløb for fjerde gang i træk

Mark Sehested

Mark Sehested (Team Trefor) var i går med til at vinde DM i holdløb for fjerde gang i træk.

CyclingLive fik lov at stille et par spørgsmål til Mark Sehested, der ikke lægger skjul på, hvor vigtigt setup’et omkring holdet er.

Hvordan var det at køre ude på ruten i dag?

– Det var hårdt, men også en super fornemmelse på cyklen i ag. Vi fik gode mellemtider undervejs, og behøvede derfor ikke satse igennem svingene, og så kunne vi bare koncentrere os om at holde farten.


Hvordan rangerer du denne sejr i forhold til de andre år, hvor i har vundet DM i holdløb?

– Det er jo altid super fedt at blive dansk mester, men det her er klart på højde med de andre, hvis ikke højere. Når vi har vundet tre år i træk vil alt andet end en sejr være en skuffelse.

– Så jeg havde bestemt lidt nerver på, og følte egentlig lidt presset der var inden starten i dag.


Der venter jo et kommende DM, hvordan synes du jeres hold står før det kommende DM?

– Jeg tror vi står godt frem mod DM. Flere af os har fået rigtig gang i cyklen de sidste par uger, så vi har gode muligheder for et godt resultat til linjeløbet. Og så har Würtz og Asgreen rigtig gode chancer for at køre en god enkeltstart.

– Jeg har selv følt mig godt kørende i år, men har ikke ramt den 100 % i forhold til resultater, men jeg håber på at køre et godt DM og forhåbentligt et godt PostNord Danmark Rundt.


Mark Sehested roser holdet, og han mener, at det er meget vigtigt at holdet har et godt bagland, og samtidig sætter han et par ord på, hvad han gerne vil opnå resten af sæsonen.

– Det er alt for et cykelhold at have et godt bagland. Vi har nogle gode folk bag holdet, som vil os det bedste. Holdet har kørt i mange år med lidt forskellige konstellationer.

– Men mange af vores sportsdirektører har været med fra start, så der er meget erfaring med indover, og så har vi bare et kanon sammenhold og bakker hinanden op, når vi kører cykelløb i front.

– Jeg vil bare gerne ud og vinde nogle cykelløb. Det er altid svært at vinde, så om det bliver i A-løb eller PostCup har faktisk ikke den store betydning, bare jeg kommer til at køre nogle finaler.

 

CyclingLive glæder sig til at følge Mark Sehested fremover!