Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Martin Mortensen: Går efter top 3 i PostNord Danmark Rundt.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Martin Mortensen: Går efter top 3 i PostNord Danmark Rundt.
15815
page,page-id-15815,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Martin Mortensen: Går efter top 3

Martin Mortensen

Martin Mortensen: Går efter top 3

Vi talte med Martin Mortensen (ONE Pro Cycling) inden starten på PostNord Danmark Rundt, og danskeren har et klart mål.

 

Martin hvad er forventningerne til PostNord Danmark Rundt?

– De er jo altid super store, når man kører i Danmark. Jeg håber, at jeg kan køre et godt klassement, og så må vi jo se, hvordan det ender til sidst. Forhåbentligt kan vi gøre det godt som hold.

 

 

Hvem skal i egentlig køre for i klassementet?

– Der er en som Christian Howes, som også godt kan, men jo flere vi kan spille på desto bedre, for du ved jo i Danmark Rundt kan man punktere og der kan ske andre ting, hvis der kommer regnvejr, for så kan der være en masse uheld.

– Så er der Bialoblocki, som også godt kan lide at køre en enkeltstart, men han er lidt bange for, om han kan komme med over på Kiddesvej. Han kender den ikke så godt og har aldrig kørt den, men nu kender jeg den heldigvis rigtig godt og har kørt den en del gange.

 


Martin Mortensen sætter også ord på, hvordan den nuværende form er, og samtidig forholder han sig til chancerne for at køre et godt klassement selv.

– Jeg synes, jeg står fornuftigt. Jeg har haft et rigtig godt træningsprogram sammen med Allan Hansen, og så har jeg tabt mig lidt på træningen dernede i og med, at det var så varmt. Jeg føler, jeg er skarpere end til DM, men der havde jeg også været lidt syg inden, så jeg føler, at jeg er skarp i forhold til, hvad jeg plejer at være lige nu.

– Jeg går helt sikkert efter at køre efter podiet, det er ikke nogen hemmelighed. Men jeg ved også godt, at så skal enkeltstarten spille maks og Kiddesvej skal også spille. Jeg tror på det, og det skal jeg gøre, lød det fra en optimistisk Martin Mortensen.

 


Vi glæder os til at følge Martin Mortensen og resten af One Pro Cycling Team ved PostNord Danmark Rundt.