Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Martin Toft: Det giver mere blod på tanden. Martin Toft Madsen. Timerekord
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Martin Toft: Det giver mere blod på tanden. Martin Toft Madsen. Timerekord
17504
page,page-id-17504,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Martin Toft: Det giver mere blod på tanden

Martin Toft Madsen

Martin Toft: Det giver mere blod på tanden

 

Martin Toft Madsen satte lørdag eftermiddag ny dansk timerekord på banen i Ballerup, da han tilbagelagde 52,114 kilometer på de 60 minutter. Dermed slog han altså Ole Ritters over 40 år gamle rekord, og det glæder han sig over.

 

-Det er fedt selvfølgelig, og det er super dejligt, at det lykkes, når man har sat næsen op efter det, og så giver det jo helt vildt meget blod på tanden, og nu er jeg jo ved at komme derop, hvor det begynder at blive lidt sjovere, og jeg er allerede begyndt at tænke en smule videre og se, hvordan man kan køre endnu hurtigere, siger Martin Toft til CyclingLive og tilføjer:

 

-Jeg synes, jeg var i kontrol. Det er jo klart, at det var super hårdt, og det var ikke sådan, at jeg tænkte, at det var nemt på noget tidspunkt, men jeg havde en rimelig kontrol med det uden at jeg synes, at jeg kunne have kørt meget længere, end det jeg gjorde. Jeg følte nogenlunde, at jeg kunne holde omkring de 52 km/t i gennemsnit, og det var nogenlunde der, hvor jeg lå efter 40-45 minutter, og så skruede jeg lidt ekstra på til sidst.

 

-Der var ikke nogen store overraskelser for mig heldigvis, men jeg har jo aldrig kørt en time på banen, så det var lige med at finde ud af, hvordan det hele ville være til sidst, og jeg tænkte meget på, om jeg kunne blive ved at holde min bane og holde koncentrationen, men det hele gik jo, som det skulle, og jeg havde det overskud, så jeg følte, at jeg kunne køre det tempo, jeg ville.

 

Til sidst fortæller Martin Toft lidt om, hvordan det var at slå den tidligere professionelle rytter Jens Voigt samt den nuværende professionelle rytter Matthias Brändles tider over de 60 minutter, og det er noget, som danskeren er rigtig glad for.

 

-Det er naturligvis sjovt, og jeg beviser jo bare endnu engang, at jeg godt kan blande mig med nogle af de helt store internationale navne. Jeg prøver dog bare at fokusere på mig selv og på, hvor hurtigt jeg kan køre, og så har jeg det også med at kigge fremad.

 

-Det er selvfølgelig super fedt at slå dem, men der er jo stadigvæk nogle andre, som kører hurtigere end mig, så jeg vil jo se, om jeg ikke kan køre endnu hurtigere og så se på, hvor højt jeg kan kravle op, hvis jeg får optimeret endnu mere, afslutter Martin Toft Madsen overfor CyclingLive.

 

Martin Toft Madsen er altså ny indeholder af den danske timerekord. Du kan læse meget mere om den danske enkeltstartsspecialist og hans ambitioner i morgen, når vi smider del 2 op af vores interview med den nye rekordholder.

 

(Skrevet af Niels Nedergaard)