Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Martin Toft: Vil se om jeg kan forsøge mig på verdensrekorden
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Martin Toft: Vil se om jeg kan forsøge mig på verdensrekorden
17509
page,page-id-17509,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Martin Toft: Vil se om jeg kan forsøge mig på verdensrekorden

Martin Toft Madsen

Martin Toft: Vil se om jeg kan forsøge mig på verdensrekorden

 

Martin Toft Madsen satte som bekendt ny dansk timerekord lørdag eftermiddag i Ballerup, men den danske enkeltstartsmester er bestemt ikke mæt endnu, og han fortæller til CyclingLive, at han går efter at lave et nyt forsøg – og denne gang vil han forsøge sig på verdensrekorden.

 

-På sigt er det sådan set målet at se, om jeg kan slå verdensrekorden. Nu skulle jeg lige forbi forsøget her først, og hvis jeg nu havde kørt kun 47 kilometer her, så havde jeg nok tænkt noget andet, siger Martin Toft Madsen til CyclingLive og tilføjer:

-Jeg havde lidt sat målet, da jeg så på tryk og temperatur inde i hallen, og 50 kilometer burde være muligt, og så kunne jeg jo vise overfor omverdenen, at jeg ikke er så langt fra verdensrekorden, at det er helt umuligt, så nu skal jeg tilbage til tegnebrættet, og så skal jeg selv finde ud af, hvad jeg kan optimere.

 

Martin Toft Madsen cykler ikke på fuldtid ligesom mange andre cykelryttere gør. Faktisk er han uddannet ingeniør og arbejder på fuldtid. Den danske enkeltstartsmester slår derfor fast overfor CyclingLive, at det er vigtigt for ham at se, om han kan få endnu flere til at støtte op omkring ham.

 

-Jeg håber på, at jeg kan finde nogle flere samarbejdspartnere, og jeg har allerede nogle som kan hjælpe mig indenfor det fysiologiske.

 

-Jeg er selvfølgelig meget engageret og entusiastisk i forhold til at gå efter en verdensrekord, men det er jo klart, at det kræver, at der også er nogle der kan støtte op om mig med noget materiale og måske også nogle som kan støtte med noget økonomi, for det er ikke nogen hemmelighed, at der jo findes nogle hurtigere baner end den i Ballerup, så hvis man skal gå efter det helt store, så skal man nok til udlandet, og så handler det jo om at finde hver en meter på cykling osv. så det kræver noget hjælp, og jeg kan ikke gøre det helt alene.

 

Til sidst fortæller Martin Toft Madsen, at han synes, det er dejligt at have noget andet at fokusere på, så det hele ikke kun går op i cykling, og det har også hjulpet ham.

 

-Det er rart at have noget andet, specielt her om vinteren her i Danmark, for der er somme tider, hvor jeg ikke savner, at jeg skal ud og køre 5 timer i kulden. Jeg går selvfølgelig og tænker på, om jeg måske skulle arbejde lidt mindre, men nu skal jeg lige have set på det hele, for det giver blod på tanden, men jeg skal også kigge på, om det hele vil give mening for mig.

 

-Jeg skal lige have snakket med min chef omkring, om jeg kan gå lidt ned i tid på arbejdet, men jeg har ikke tænkt mig at stoppe med at arbejde, for jeg synes, det er rart at have noget andet at leve end bare at cykle for det tror jeg også, at man lidt kan miste motivationen ved, hvis man bare cykler, så jeg synes, det er rart også at have noget til hovedet, afslutter Martin Toft Madsen overfor CyclingLive.

 

Hvis du også gerne vil følge med i, hvordan det går fremover, så følg med her på siden. Vi glæder os i hvert fald til at følge den danske enkeltstartsmester fremadrettet også, og vi håber og tror på, at Martin Toft vil forsøge sig på verdensrekorden på de 60 minutter.

 

(skrevet af Niels Nedergaard)