Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Mathias Bregnhøj (Herning CK U23) var med fremme i Fyen Rundt
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Mathias Bregnhøj (Herning CK U23) var med fremme i Fyen Rundt
15677
page,page-id-15677,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mathias Bregnhøj leverede en god præstation, da han sad med helt fremme i det tidlige udbrud under Fyen Rundt

Mathias Bregnhøj

Mathias Bregnhøj (Herning CK U23) leverede i lørdags en god præstation, da han sad med helt fremme i det tidlige udbrud under Fyen Rundt.

CyclingLive fik lov at stille et par spørgsmål til den talentfulde rytter, og her er, hvad der kom ud af det:

 

Hvordan var det at sidde med helt fremme og køre ude på ruten?

– Det var fint. I min optik var det det bedste jeg kunne tage med fra Fyen Rundt, hvor ruten og især de små omgange slet ikke ligger til mig. Jeg fik vist mig godt frem, og det er det, det hele handler om hvis man vil videre.

 

 

Hvordan synes du, din egen og holdets sæson har været indtil videre?

– Vi, inklusivt mig selv, havde en utroligt svær start på sæsonen. De fleste af os lagde os syge i 2 uger lige omkring sæsonstart og det har taget noget tid at komme tilbage til den form vi alle havde inden sæsonen. Vi er kommet efter det, og er i god form nu og nyder at køre cykelløb.

 


Samtidig spurgte CyclingLive ind til tidsforbruget på cyklen for en ung talentfuld gut som Mathias er.

– I sæsonen bruger jeg vel gennemsnitligt 20 timer på cyklen om ugen, effektivt. Jeg blev student i sommer, og arbejder nu på deltid om eftermiddagen/aftenen, så det er ideelle forhold som cykelrytter.

 


Mathias Bregnhøj sætter også et par ord på fremtiden, og samtidig sætter han en streg under, hvor glad han er for den støtte, som han får fra Herning Cykle Klub.

– Jeg vil ikke ligge låg på at min ambition er at komme videre til et kontinentalhold forud for næste sæson – det er hele princippet med U23-projektet i Herning at vi skal gøres klar til at tage skridtet videre.

– Jeg nyder at vise mig frem, og har haft 3 virkeligt gode uger med DM, Post Cuppen på Bornholm og UCI-løbene her i weekenden.
Jeg kan ikke understrege nok hvor uvurderligt god den støtte vi får i Herning er, og den tiltro de har til hver enkelt rytter er helt fantastisk.

 


Sådan lød det fra Mathias Bregnhøj. Vi glæder os til at følge Mathias og resten af Herning CK U23 fremover!