Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Matti Breschel var forleden tilbage på dansk grund, da han deltog i Post
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Matti Breschel var forleden tilbage på dansk grund, da han deltog i Post
16316
page,page-id-16316,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Matti Breschel var forleden tilbage på dansk grund, da han deltog i Post Cuppen i Randers

matti-breschel

Matti Breschel var forleden tilbage på dansk grund, da han deltog i Post Cuppen i Randers. Vi har talt med danskeren, der ser optimistisk på den nærmeste fremtid.

 

 

Først og fremmest hvordan synes du niveauet blandt de danske A-ryttere er?

– Det er virkelig højt. De kan virkelig godt træde herhjemme, og man skal stå virkelig tidligt op, hvis man skal vinde et A-løb.

 

 

Hvordan går det for dig rent personligt lige nu efter styrtet i Touren?

– Det var jo ikke bare skavanker. Jeg fik jo cuttet alle mine muskler over. Det var jo ikke bare et lille stille og roligt styrt, men det er klart, at jeg er på vej tilbage, og det er også en af grundene til, at jeg ligesom er opsøgende overfor disse løb, så det går den rigtige vej.

 

 

Selvom det endnu engang har været en skadesplaget sæson for Matti Breschel, så ser han alligevel lyst på fremtiden, der venter ham.

– Nu er sæsonen jo ikke forbi endnu. Det er jo også derfor, at jeg kommer hjem og kører disse løb, for det er jo trods alt lidt bedre træning at køre løb, end at ligge og bagge kilometer af selv, så jeg håber selv på, at jeg kan slutte af på et lidt højere niveau, end jeg er lige nu, så der bliver arbejdet på det.

 

 

Er du begyndt at kigge frem mod den nye sæson?

– Ja, både og. Lige nu er første prioritet bare at få tæsket sig selv i gennem, så man ligesom kan få åbnet op for sluserne igen ikke og kører stærkt på cykel. Det er ligesom det, som det hele handler om, så lige nu tænker jeg mest på at køre de cykelløb som kommer nu.

– Det er jeg rigtig spændt på, også fordi jeg ikke har kørt siden mit styrt i Touren, og jeg tænkte, at det er nok lidt bedre at starte lidt ud med et par danske A-løb end et Grand Prix med 10.000 højdemeter.

 

 

Men føler du, at du er blevet stærkere mentalt henover årene, for mange mener jo, at du har været meget uheldig på kritiske tidspunkter?

– Ja, det ved jeg ikke, om jeg er. Man gør jo bare det, der skal gøres, så det kan godt være, at man bliver en lille smule stærkere, men man lærer jo også lidt om sig selv og lidt om, hvordan kroppen reagerer og lidt om, hvordan man skal gøre, når man skal ligge stille over længere tid, det er jo noget af det værste.

 

 

Men du er optimistisk frem mod den kommende tid, kan jeg næsten fornemme på dig, eller hvad?

– Ja, jeg er altid optimistisk, afslutter Matti Breschel overfor CyclingLive med et stort smil på læberne.

 

 

Her på siden ønsker vi Matti Breschel held og lykke i fremtiden. Danskeren skal i øvrigt til Qatar, hvor han er en del af den danske trup til herrernes eliteløb! Vi krydser fingre for, at Matti holder sig skadesfri frem mod den nye sæson!