Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Michael Carbel viste i lørdags gode takter rent formmæssigt
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Michael Carbel viste i lørdags gode takter rent formmæssigt
16310
page,page-id-16310,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Michael Carbel viste i lørdags gode takter rent formmæssigt

michael-carbel

Michael Carbel (Team Stölting Service Group) viste i lørdags gode takter rent formmæssigt, da det blev til en andenplads i Tønder. Vi talte med den unge talentfulde dansker efter løbet.

 

 

Det blev jo til en andenplads, hvordan kan det være sådan en hurtig herre som dig ikke vandt spurten til sidst?

– Mads er også blevet en hurtig herre jo. Han kom på det rigtige moment, og så kunne han lige præcis holde den. Jeg røg ind på hjul af ham, fordi der var modvind. Jeg ville ikke køre alt for langt, men jeg endte med lige at køre fem meter for sent hjem.

 

 

Michael Carbel satte også et par ord på den nærmeste løbskalender, der venter for ham, og han glæder sig især til VM i Qatar.

– Jeg var her egentlig kun for at træne. Jeg har et større formål med Olympia i næste uge, og så VM, så jeg var her kun for at træne, og vi fik kørt et rigtig godt cykelløb, der var hårdt samtlige tre timer, så jeg er glad nok for i dag, og så må jeg jo tage den til Olympia i næste uge.

– Jamen jeg glæder mig helt vildt til VM, vi ender jo nok med et køre ti omgange i Doha, så det bliver noget af en tur med en masse sving og bremsen ned og så acceleration, men det bliver ens for alle, og jeg kommer derned fuld af selvtillid og motivation, og så glæder jeg mig ellers til at køre VM.

 

 

Afslutningsmæssigt sætter Michael Carbel også et par ord på fremtiden, som han afslører at han har på plads men endnu ikke kan offentliggøre noget. Samtidig evaluerer han lidt på sin egen sæson.

– Jamen jeg har igen i år haft et godt år på Prokontinental-niveau, og har kørt en masse hårde cykelløb hele vejen i gennem. Jeg har selvfølgelig haft op- og nedture, det har alle jo, men alt i alt har det været en okay sæson.

– Jeg har noget på plads, men det bliver nok ikke mig, der offentliggøre det.

 

 

Er det på samme niveau, som du kører på nu i næste sæson?

– Det kan jeg ikke sige noget om endnu, afslutter Michael Carbel med et smil overfor CyclingLive.

 

 

Her på CyclingLive ønsker vi Michael Carbel alt muligt held og lykke, og vi glæder os til fortsat at følge ham fremover!