Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Michael Reihs er en af de mest rutinerede i feltet under PostNord Danmark
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Michael Reihs er en af de mest rutinerede i feltet under PostNord Danmark
15825
page,page-id-15825,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Michael Reihs er en af de mest rutinerede i feltet under PostNord Danmark Rundt.

Michael Reihs

Michael Reihs (Team Stölting Service Group) er en af de mest rutinerede i feltet under PostNord Danmark Rundt. Han kører sit 15. Danmark Rundt i år.

Vi har talt med den rutinerede dansker.
Du er jo ret rutineret og har været med i en del år. Hvad forventer du af dette års udgave?

– Jeg forventer da, at vi kan være med til at sætte et aftryk på dette PostNord Danmark Rundt, og så ville det da være rart, hvis vi havde en mand med helt fremme også i det samlede klassement.

 


Du er jo kendt for at kunne gå med i udbrud fra tidligere. Er det også det, du går efter på etaperne?

– Nok ikke lige i dag, men nok nogle af de andre dage. Det kan være på Vejle-etapen, det vil jeg da ikke udelukke, at jeg skal bruges derude, det må vi jo se til.

 

 

I kommer med et rigtig stærkt hold, hvem skal i køre for?

– Der er jo mange dage til det, og vi har et par enkelte kaptajner, som vi kører for, og så må vi jo se, hvem af dem der ligger til efter enkeltstarten. Jeg vil sige, at hvis vi kan vinde en etape og have en mand med i top 5 samlet, så har vi gjort det bedre end forventet, lyder det fra Michael Reihs.

 

 

Vi glæder os til at følge Michael Reihs og resten af holdet under PostNord Danmark Rundt!