Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Michael Reihs var fast besluttet på at indstille karrieren efter sidste sæson
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Michael Reihs var fast besluttet på at indstille karrieren efter sidste sæson
17650
page,page-id-17650,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Michael Reihs var fast besluttet på at indstille karrieren efter sidste sæson

Michael Reihs

Den rutinerede cykelrytter Michael Reihs var fast besluttet på at indstille karrieren efter sidste sæson, men da tilbuddet om at blive en del af Bjarne Riis’ nye cykelhold pludselig opstod, faldt Reihs i med begge ben og takkede ja til at tage endnu en sæson. CyclingLive talte med den rutinerede ræv ved Team VéloCONCEPTs holdpræsentation tidligere på ugen.

 

I en alder af 37 år er Michael Reihs stadigvæk aktiv som cykelrytter, og det er endda til trods for, at han havde besluttet sig for at indstille karrieren efter sidste sæson. Reihs kunne dog ikke stå for fristelsen af det tilbud, som Bjarne Riis og co. kom med, og han mener selv, at det er et super spændende og ambitiøst projekt, som holdet har gang i.

– Hele projektet lyder jo super spændende, og jeg var jo egentlig fast besluttet på, at det var det, og at jeg sluttede nu, men så kom der det her tilbud, og jeg snakkede både med Michael Skelde og med Bjarne Riis, og så var projektet bare for godt til at kunne sige nej, siger Michael Reihs til CyclingLive og tilføjer:

– Jeg har også snakket med Bjarne Riis om, at der også kunne være en mulighed efter indenfor selve konceptet, så jeg synes, at det lyder rigtig spændende.

 

 

Michael Reihs er desuden glad for, at han får lov til at få en rolle på holdet, hvor han kan hjælpe nogle af de unge ryttere og være en slags kulturbærer for dem, og han understreger, at det er en rolle, som han godt kan lide at være i, da han har prøvet noget lignende tidligere.

– Det har jeg jo førhen prøvet på CULT-holdet blandt andet. Måske ikke så meget på Stölting-holdet sidste år, men på CULT-holdet var jeg også en af de bærende kræfter, og jeg var en af rollemodellerne, så det er også en rolle, som jeg kommer til at træde ind i her.

– Men derudover vil jeg også gerne selv komme ud og køre nogle gode cykelløb og være med til at præge dem, og det føler jeg også stadigvæk, at jeg kan. Hvis ikke det var derfor, så stod jeg jo heller ikke her i dag.

 


Selvom det er et lille skridt ned rent niveau mæssigt for Michael Reihs, så øjner han nu muligheden for selv at kunne komme til at køre med om sejren i nogle af de danske A-løb, og det glæder han sig til.

– Det var jo ikke sådan, at når vi kørte Fléche-Wallonne, så lå den jo ikke lige til mig, så lå den nok nærmere til en type som Valverde, og der er det da klart, at når man kommer ned og køre sådan nogle løb her, er der da chancer og det giver selvfølgelig også en blod på tanden.

– Nu snakker alle jo om, at det er et skridt ned, og selvfølgelig er det også det rent løbsmæssigt, men hvis du kigger på cykler, de mennesker der er bagved og hele set-uppet som Bjarne Riis og Lars Seier har, så er det jo mere eller mindre på et Pro Kontinentalt-niveau endda måske over.

 


Faktisk tror Michael Reihs så meget på den kommende tilværelse på Team VéloCONCEPT, at han godt gør love, at der også venter ham en kommende sejr i en af de danske A-løb.

– Jeg tror da helt sikkert, der er muligheder, og det er jo også det som gør, at jeg er sulten, for nu kan man måske komme til at køre nogle finaler og sidde med i finalerne. Det gjorde man jo også en smule herhjemme sidste år, men man kom også til at sidde i nogle udbrudskilometer. Jeg vil allerede godt nu ligge hovedet på blokken og sige, at der forhåbentlig bliver en sejr i år, afslutter en optimistisk Michael Reihs overfor CyclingLive.

 


(Interviewet er skrevet og lavet af Niels Nedergaard)

 


Foto: Team VéloCONCEPT