Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Michael Skelde er tilbage i sportsdirektørbilen. Team VeloConcept.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Michael Skelde er tilbage i sportsdirektørbilen. Team VeloConcept.
17639
page,page-id-17639,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Michael Skelde er tilbage i sportsdirektørbilen

Michael skelde

Michael Skelde er tilbage i sportsdirektørbilen, når han i den kommende sæson skal stå i spidsen for Team VeloCONCEPT med blandt andet Bjarne Riis. CyclingLive fangede Michael Skelde til en snak ved gårsdagens præsentation af holdet i Vejle.

 

Der var både glæde og ambitioner, da Team VeloCONCEPT i går blev præsenteret på MYGarage i Vejle. En af de personer som får en stor rolle på holdet i den kommende sæson er Michael Skelde, der skal agere sportsdirektør for holdet, og han glæder sig til de kommende udfordringer, det fortæller han til CyclingLive.

– Jeg er jo glad over at være kommet tilbage til sporten, som jeg har levet og åndet for i rigtig mange år, og så er jeg stolt af at være en del af fremtidens cykling, som jeg tror, vi kan være med til at sætte nye standarder for, og det er noget af det, der er vigtigst for mig, at vi vil være med til at sætte standarder for, hvordan hele fremtidens talentudvikling skal foregå, siger Michael Skelde til CyclingLive.

 

 

Michael Skelde får samtidig muligheden for at arbejde med et par af de ryttere, som han i forvejen har arbejdet en del sammen med, og det er ikke uden betydning for ham, at han får lov at arbejde sammen med nogle meget velkendte ansigter endnu engang.

– Det er jo klart, at når man springer ud i et projekt, som det her er, som jo fra dag 1 er blevet sat store forventninger til, jamen så er det meget rart at have nogle ryttere, som jeg ved og kender 100 procent, så jeg kan bruge dem som nogle kulturbærer for den måde, hvorpå vi gerne vil køre cykelløb på. Det har betydet meget for mig at få den grundstam af ryttere med ind i projektet.

 

 

Selvom ambitionsniveauet er tårnhøjt hos det nye Team VeloCONCEPT, så slår Michael Skelde fortsat fast, at det vigtigste for ham er udviklingen på holdet, og selvom en mulig tilværelse som professionelt cykelhold måske ligger og lurer i fremtiden, så er det ikke noget, som Skelde går og tænker på lige nu.

– Det er jo ikke sådan, at vi bare kan score point nok til bare at rykke op. Det er jo den økonomiske andel i det, men jeg håber uanset hvad, at hvad der end sker i fremtiden og med Riis og Seier, så håber jeg, at vi vil bibeholde den talentudvikling, som er anlagt nu her, for det betyder rigtig meget for dansk cykling, at vi er nogle, der arbejder rigtig meget med det.

– Jeg tror på, at hvis vi fortsætter med denne udvikling, så kan vi være med til at skabe hele Danmarks nye talenthold og blive det hold, hvor man vil kigge hen efter talenter, både for Bjarne Riis og Lars Seier, men også noget hvor andre WorldTour hold vil kigge hen imod, når det er man kigger efter talenter fremover.

 


I stedet kigger Michael Skelde frem mod den nye sæson, da CyclingLive spurgte ham ind til holdets ambitioner og mål for den kommende sæson der venter lige om hjørnet.

– Det er jo klart, at et hvert dansk Kontinentalhold bliver nødt til at være ambitiøse omkring DM og PostNord Danmark Rundt, for det er de to flagskibe, hvor der er mest medieinteresse, men for mig at se falder vores sæson ikke, om vi vinder de to løb. Vi skal ud og lykkes i de løb og præge de løb, og der kommer jo altid utrolig stærke felter, hvor det måske kan lykkes og at det hele går op i en højere enhed.

– Jeg synes, vi har et rigtig spændende program, det tegner det i hvert fald til at blive, hvor vi får mange muligheder for at køre mod WorldTour-holdene og vise vores niveau for dem, der er der i deres karriere. For mig er det dog mest vigtigt at alle 13 ryttere får muligheden for at præstere og ligge et niveau på i forhold til det, som de allerede har vist.

– Min tankegang går ene og alene omkring udviklingen, og at vi for hver enkelt rytter får taget et skridt i den rigtige retning, for så mener jeg, at vi er lykkes med det hele, og det er jo også den måde, som vi har drevet cykelhold på førhen og ser generelt set, at når kollektivet lykkes med at udvikle sig, så får vi også stort set alle rytterne med i den udvikling, og derfor er det langt vigtigere, at vi lykkes med det, end at en rytter lykkes i ti løb, afslutter en optimistisk Michael Skelde overfor CyclingLive.

 

 

Her på CyclingLive ønsker vi Michael Skelde og Team VeloCONCEPT held og lykke i den kommende sæson, og vi glæder os meget til at følge dem tæt!

 

 

(Interview lavet og skrevet af: Niels Nedergaard)