logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Michael Valgren (Tinkoff) forsvarede i dag sin blå førertrøje i PostNord.
15840
page,page-id-15840,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Michael Valgren (Tinkoff) forsvarede i dag sin blå førertrøje i PostNord Danmark Rundt.

Michael Valgren

Michael Valgren (Tinkoff) forsvarede i dag sin blå førertrøje i PostNord Danmark Rundt. Vi fangede danskeren efter etapen sammen med nogle af de andre medier, og her er, hvad han sagde:

– Jamen altså, jeg kører jo en forholdsvis god enkeltstart, og da jeg kørte derude fik jeg at vide, at Magnus Cort kørte stærkt, så jeg måtte jo lide og bide det i mig og træde lidt hårdere, så jeg er alt i alt tilfreds. Jeg ville selvfølgelig gerne have haft etapesejren også, men jeg gik efter at komme i top 5 og så ellers forsvare førertrøjen, men de andre kørte jo stærkt både Mads og Martin Toft kørte jo stærkt, så det handlede mest for mig om at holde de andre fra klassementet på afstand.

– Jeg tør ikke lukke noget som helst endnu. Det er Post Danmark Rundt, og her kan alt jo ske. En etapesejr til Magnus i morgen, og så er trøjen flået af mig. I bund og grund skal vi jo sørge for at holde os fremme. Vi kan lade udbruddet køre, for det er ikke mange, der ender med at holde hjem, så nu må vi se.

 


Samtidig forholder Michael Valgren sig også til spørgsmålet om, hvor meget sejren vil betyde for ham, hvis han skulle ende med at stå øverst på podiet på Frederiksberg i morgen.

– Jo altså sejren vil jo betyde meget for mig. Man kan jo se på resultatlisterne, at Fuglsang, Ivan Basso, Cancellara osv. har vundet løbet, så det er jo et løb, der er stort at vinde, og jeg vil da gerne se, om jeg ikke kan vinde igen. Jeg kommer nok ikke i nærheden af de ni etapesejre som Matti har, men måske samlet kan jeg komme op blandt de store.

 


CyclingLive fik også lov at stille Michael Valgren et spørgsmål, og han mener ikke, at holdet skal forsøge at køre om etapesejren i morgen. I stedet skal holdet koncentrere sig om at vinde løbet samlet og dermed forsvare trøjen.

– I morgen gælder det om at bevare førertrøjen. En etapesejr til Bennati i morgen er simpelthen for usikkert at køre om også i forhold til bonussekunderne til Magnus Cort, så det gælder udelukkende om at forsvare trøjen og vinde løbet, siger Michael Valgren til CyclingLive efter enkeltstarten.

 

 

Her på CyclingLive ønsker vi Michael Valgren held og lykke med at forsvare trøjen i morgen, og vi glæder os til at følge ham på sidstedagen af PostNord Danmark Rundt.