Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Michael Valgren vandt her til eftermiddag PostNord Danmark Rundt samlet
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Michael Valgren vandt her til eftermiddag PostNord Danmark Rundt samlet
15850
page,page-id-15850,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Michael Valgren vandt her til eftermiddag PostNord Danmark Rundt samlet

Michael Valgren

Michael Valgren vandt her til eftermiddag PostNord Danmark Rundt samlet for anden gang i karrieren, og det var en glad dansker, som medierne fangede efter den afsluttende etape. Selv understreger han, at sejren i år er større, end den første han gik ved det danske etapeløb.

– Det har været super fedt. Jeg havde et godt hold under hele løbet, der støttede mig fulgt ud. Det er federe i år, fordi jeg vinder en etapesejr, og som jeg sagde lige før, når jeg er favorit, så er det jo endnu federe at leve op til det, og jeg beviste jo nede i Vejle, at jeg måske var den stærkeste rytter i feltet, så det er en fed måde at vinde på.

 

 

Den professionelle danske rytter hos Tinkoff sætter samtidig et par ord på danskernes niveau i løbet, og han er ikke i tvivl om, at talentmassen i dansk cykelsport er kæmpestor.

– Jeg synes jo, at dansk cykelsport har en masse gode talenter, og jeg håber på, at vi kan blive ved med at levere nogle til WorldTouren, så vi har flere kort at spille på. Så kan vi jo håbe på, at vi kan levere på internationalt niveau også, det har vi jo fået en del kritik for på de forskellige medier, så jeg håber vi kan gøre en forskel der.

 


Michael Valgren følte sig ikke nødvendigvis sikker på at vinde løbet samlet, og danskeren fortæller, at han undervejs var nervøs for, om han overhovedet ville beholde førertrøjen.

– Ja, jeg var nervøs, især da Magnus tager de første sekunder derude, men så efter nummer to var den forholdsvis sikker. Før etapen var jeg dog nervøs, for jeg har jo selv vundet på den sidste etape, så alt kan ske. Heldigvis havde jeg et rigtig godt hold under hele løbet, og Lars nede i bilen bevarede overblikket og gav os ryttere lidt mere ro, men jeg var lidt nervøs, fortalte Michael Valgren efter etapen.

 

 

Her på CyclingLive ønsker vi Michael Valgren et stort tillykke med den samlede sejr i PostNord Danmark Rundt!