Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Michael Valgren vandt i går FCC Løber i Aarhus. Læs mere her
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Michael Valgren vandt i går FCC Løber i Aarhus. Læs mere her
15688
page,page-id-15688,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Michael Valgren vandt i går FCC Løber i Aarhus.

Michael Valgren

Michael Valgren (Tinkoff) vandt i går FCC Løber i Aarhus. CyclingLive var til stede, og her fik vi lov at få et par kommentarer fra den dygtige professionelle dansker.

 

Michael du vinder her i Aarhus, hvordan var det at køre ude på ruten sådan halvt på hjemmebane?

– Jamen det var rigtig fedt at køre ude på ruten. Der var mange mennesker og god opbakning, og jeg bor jo lige hernede på Sønderringgade, så det er jo stort set min baghave, så det var nice.

 


Der kommer jo en spændende tid for dig med et kommende DM og et Tour de France. Hvor langt er du i dine forberedelser frem mod de vigtige løb?

– Alt går faktisk som det skal lige for øjeblikket. Jeg skal bare holde med sygdomsfri og skadesfri, så burde formen egentlig være rigtig god til juli og forhåbentlig til Touren også.

 


Nu kører du jo og fører en del ude i trioen, som i kom afsted ved løbet. Var det benene, der skulle ud og prøves af frem mod det kommende Tour de France?

– Nej egentlig ikke. Det var mest en solid omgang træning. Jeg havde egentlig lidt ondt i benene fra i sidste uge, så det var egentlig bare noget god træning, ja.

 

 

Michael Valgren satte også et par ord på, hvordan det var at tørne ud for “Det Sorte Værksted”, som han, Christian Moberg, Troels Vinther og Mads Würtz Schmidt engang imellem kører for.

– Det er skide sjovt altså, man er jo selvfølgelig altid lidt nervøs for at styrte, når der er en masse juniorer og B-ryttere med i feltet, men så var det jo lidt federe at komme ud foran og sidde, så man var sikker på at holde sig på cyklen hele vejen.

– Jeg havde nok ikke slået Troels i en spurt. Troels træner mange, så den havde han nok nakket, så det var egentlig derfor, at jeg blev nødt til at køre udefra jo, afslutter Michael Valgren med et smil overfor CyclingLive.

 

 

Vi glæder os utrolig meget til at følge Michael Valgren ved det kommende Tour de France!