Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Mikkel Beck Olsen: Oprykning til A-klassen er det store mål. Mikkel Beck
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Mikkel Beck Olsen: Oprykning til A-klassen er det store mål. Mikkel Beck
17682
page,page-id-17682,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mikkel Beck Olsen: Oprykning til A-klassen er det store mål

Mikkel Beck Olsen

Mikkel Beck Olsen: Oprykning til A-klassen er det store mål

 

 

Det unge stortalent Mikkel Beck Olsen har forud for den kommende sæson skiftet Team Mascot Workwear ud med en tilværelse på DCU-teamet, Team Aura Energi – CK Aarhus. Det betyder også en tilværelse på et lidt højere niveau, men det skræmmer ikke det unge talent, der allerede har store mål for den kommende sæson der venter.

 

 

Mikkel Beck Olsen skal i den kommende sæson prøve kræfter på et lidt højere niveau, da han skal køre i B-klassen for sit nye DCU-team, Team Aura Energi – CK Aarhus, men det unge talent er ikke skræmt af det højere niveau, der venter ham. Det fortalte han i fredags til CyclingLive, da vi mødte ham til holdpræsentationen i Århus.

– Som sagt vil jeg gerne være oppe i A-klassen inden juni, men det kræver jo, at jeg kører mange gode placeringer hjem den første halvdel af året i B-klassen, og bagefter det vil jeg gerne køre fem point ind efter den gamle skala i A-klassen, og så vil jeg ellers gerne have masser af erfaring, siger Mikkel Beck Olsen til CyclingLive.

 

 

De fleste unge ryttere tager oftest skridtet op på et af de danske Kontinentalhold, når de rykker op fra juniorer til seniorryttere, men for Mikkel Beck Olsens vedkommende var der slet ingen tvivl, da tilbuddet fra Team Aura Energi – CK Aarhus opstod.

– Jeg føler helt sikkert, at det var det rigtige. Der var lidt andre bud også, men nu får jeg muligheden for at køre min egen chance, og så føler jeg ellers, at jeg har nogle rigtig gode holdkammerater, som jeg kan rigtig godt med.

 

 

Selvom Mikkel Beck Olsen ikke skal køre for et af de danske Kontinentalhold i den kommende sæson, så er han godt klar over, at niveauet bliver højere fremover, og han er godt klar over det lille pres, der også er lagt på hans skuldre eftersom udmeldingen om at rykke op i A-klassen allerede står klart.

– Ja, der vil helt sikkert være et pres. Vi skal være skarpe, men det er vi også, føler jeg. Jeg skulle gerne få en sejr indenfor de første fem løb, men nu må vi jo se. Jeg kører efter sejren lige fra første løb, og det skal jeg også.

 

 

Allerede nu kigger Mikkel Beck Olsen frem mod sæsonen, og han sætter et par ord på, hvilke løb han skal ud og hente pointene i for at kunne rykke op i A-klassen.

– Det er jo klart, at de tre nordjyske cykelløb, hvor jeg kommer op, der er der helt sikkert muligheder for at køre mange point ind i de tre dage der, så der skulle jeg helst gerne være rigtig skarp.

– Det ville være rigtig skuffende for mig, hvis jeg ikke rykker op i A-klassen inden sæsonen er omme, og jeg skulle også helst gerne rykke op før sommerferien, afslutter en ambitiøs og målrettet Mikkel Beck Olsen overfor CyclingLive.

 

 

Her på CyclingLive glæder vi os utrolig meget til at følge Mikkel Beck Olsens kamp for at rykke op i A-klassen, og vi krydser fingre for ham i den kommende sæson!

 

 

(Foto: Team Aura Energi – CK Aarhus)

(Skrevet af Niels Nedergaard)