Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Mikkel Bjerg er et af de største talenter Danmark har set meget længe
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Mikkel Bjerg er et af de største talenter Danmark har set meget længe
16760
page,page-id-16760,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mikkel Bjerg er et af de største talenter Danmark har set meget længe på enkeltstartsiden

mikkel-bjerg

Mikkel Bjerg er et af de største talenter Danmark har set meget længe på enkeltstartsiden. Til VM i enkeltstart i Doha, Qatar var det småting der gjorde at Mikkel ikke skulle have vært øverst på podiet.

 

 

Han er danmarksmester i enkeltstart, kørt på podiet i flere løb herhjemme, vundet nogle af de største løb på junior siden i udlandet og han fik sølv til VM.

 

 

Vi har fået en snak med talentet fra Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde Junior, som næste år kører for Team Giant Scatto U23.

 

 

Inden VM blev vi bedt om at varmetræne hjemmefra og det betød vi skulle side med vintertøj i varme rum og kører på vores hometrainer/ruller for at optimere træningen. Vi var ugen op til på August Krogh Instituttet, Københavns Universitet. for forskellige test og lærer lidt om hvordan varmen gør ved kroppen.

 

 

Det var godt med den forberedelse, specielt når vi har sådan en udfordring som i år hed varmen.

Jeg kommer derned den 4 oktober har dermed god tid til at vænne mig til varmen, da jeg først skal kører den 11 oktober.
-Dagen starter stille og roligt, jeg er heldig at få en tidlig starttid, det var sku fedt.

 

 

Det virkede godt at få det startet tidligt og komme i gang. Planen var klar og jeg gik efter at kører efter Kasper Asgreen mellemtider. Jeg var foran indtil sidst, men til sidst mistede jeg lidt i forhold til ham. Men hej, jeg var blevet 8èr hos U23, så det jo ikke dårligt, jeg var jo blevet 8èr hos U23 hvis jeg havde kørt der. (de kørte samme rute)

 

 

Det var en god dag, men ikke de bedste ben jeg har haft i år, men det gik godt alt i alt. Det er 35 sek jeg taber med, så det havde vært svært at nå ham, selv med de bedste ben. Han er jo en led karl ham jeg taber til.

Det var landstræneren Henrik Simper Tranberg der sad i bilen og en mekaniker, de kom med mellemtider og positiv snak. Det var fedt.

 

 

Næste år skal jeg kører på Team Giant Scatto U23 og det glæder jeg mig meget til og det bliver sammen med Jakob Egholm og det er fedt vi kan forsætte vores lille klub.

 

 

Vi føler vi har meget samme udvikling og vil gerne følges så længe vi kan. I år var det de bedste muligheder for mig og min udvikling og derfor blev det dem.

Mikkel har også fremtidsplaner.
Næste år vil jeg gerne kører U23 VM og hvis jeg har en god sæson, så skal mit mål være en medalje på enkeltstarten.
Om 5 år er jeg prof, men nu skal jeg lige finde en vintercykel og komme i gang med vintertræningen.

 

 

Vi ønsker Mikkel Bjerg stort tillykke med medaljen og vi glæder os til at følge dig næste år.

 

Held og lykke fra CyclingLive.