Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Mikkel F. Honoré. Lottosoudal U23. Forlænget kontrakten med Lottosoudal.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Mikkel F. Honoré. Lottosoudal U23. Forlænget kontrakten med Lottosoudal.
17057
page,page-id-17057,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mikkel F. Honoré har skrevet under på en ny kontrakt med Lottosoudal U23.

mikkel-f

Vi er stolte over at være første medie til at præsentere en af de største talenter på U23 siden.

Mikkel F. Honoré har styr på fremtiden. Han har nemlig skrevet under på en ny kontrakt med Lottosoudal U23.

 

 

Vi kan som første medie offentliggøre at Mikkel forlænger med endnu et år på udviklingsholdet til Lars Bak`s hold Lotto Soudal.

Mikkel som har haft sin cykelopvækst i Middelfart Cykel Club og senere videre til 2 år hos det daværende Team Kelberg Roskilde U19, som nu hedder Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde Junior.

 

 

En meget flot sæson giver ham nu en ny kontrakt. Det er blandt andet udtagelsen til PostNord Danmark Rundt, en samlet 3. plads i ungdomskonkurrencen i Slovakiet Rundt, hvor flere tidligere ryttere fra pro-touren som blandt andet Davide Rebellin blev kørt ud af baghjulet på flere etaper. Dette er også den bedrift Mikkel selv ser som en af de bedste i 2016 sæsonen.

 

 

Udtagelsen til PostNord Danmark Rundt var en stor oplevelse. Som hold gik det rigtig godt. Jeg er også meget tilfreds med Danmark Rundt, da det var utroligt lærerigt og køre sammen det hold vi havde, hvor vi endda vandt en etape med Magnus Cort og 2’er samlet.

Men Mikkel håber at blive udtaget igen til næste år og måske få vist sit potentiale lidt mere på en etape eller 2.

 

 

Godt inde i sæsonen kom ledelsen af holdet til Mikkel og fortalte de ønskede at forlænge og det takkede han ja til efter få dage. Han havde andre flotte tilbud, men den samlede pakke gjorde at han valgte at forlænge.

Et meget stort skulderklap er det at han er næste år er den eneste rytter med pas ude fra Belgien og Holland på holdet. Det viser bare det niveau Mikkel har kørt på i år.

 

 

Forholdet til hans sportsdirektører på holdet har også fungeret rigtig godt og måden at han kører cykelløb på, har begge parter vært enige om.

 

 

Det har vært en meget lærerig sæson på mange måder.

– Jeg bor det meste af sæsonen tæt ved Antwerpen i Belgien, hvor vi har vores hovedkvarter. Det har vært en hård omgang, at skulle kommunikere med folk, handle ind, finde de gode veje når jeg træner, at alt som man skal have styr på har jeg skulle klare selv.

– Jeg mener dog at i sidste ende, så har det gjort mig meget stærkere som person og dermed også gjort mig stærkere som rytter.

– Jeg er selv meget tilfreds med sæsonen i helhed, jeg er har ramt rigtig mange udbrud i år og vist højt niveau i de fleste løb jeg ønskede det.

 

 

Det er fantastisk at vi har en dansker på så stærkt et hold og at han får et år mere. Vi er super glade for, at Mikkel Frølich Honoré vælger at fortælle sin historie til os.

 

 

STORT tillykke med den nye kontrakt og held og lykke med den nye sæson. Vi glæder os til at følge dig.