Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Mohamed Mujel har en lidt anden baggrund end de fleste cykelryttere.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Mohamed Mujel har en lidt anden baggrund end de fleste cykelryttere.
15768
page,page-id-15768,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mohamed Mujel (FLY Cycling Team) har en lidt anden baggrund end de fleste cykelryttere

Mohamed Mujel

Mohamed Mujel (FLY Cycling Team) har en lidt anden baggrund end de fleste cykelryttere. Alligevel har han taget et stort spring og er blevet fanget så meget af cykelsporten, at han er flyttet til Italien og kører til daglig på et italiensk cykelhold.

CyclingLive fangede Mohamed til en snak ved DM I Vordingborg for at høre lidt nærmere om, hvorfor det netop var cykelsporten, der fangede hans interesse.

 

 

Mohamed du er tilbage på de danske landeveje, og du kørte også et løb forleden. Hvordan er det egentlig at være tilbage på de danske landeveje?

– Det blæser meget herhjemme. Det er da fedt nok, men jeg ville da hellere have været i Italien i de sidste stykke tid, men det har ikke været muligt, og så er det jo godt, at man kan komme tilbage og køre de danske mesterskaber.

 

 

Du har jo lidt en anden baggrunds historie end mange af de andre, der kører rundt hernede på det niveau, som du gør. Kan du prøve at sætte et par ord på, hvad cykelsporten har betydet for dig?

– Heh, den har jo betydet rigtig meget. Jeg har knoklet rigtig meget for den, og det giver jo en helt anden effekt på en, når man får det hele i egen hånd pludselig, så får man jo også en vis kærlighed til det, altså det betyder faktisk rigtig meget for mig.

 

 

Hvad er årsagen til, at du har valgt at køre på et udenlandsk hold i stedet for et af de danske Kontinentalhold?

– Jamen niveauet i udlandet er jo meget højere end herhjemme. Ikke højere cykelmæssigt, men det er mere professionelt, og herhjemme i Danmark bliver de her for det meste, så derfor tog jeg derned, og det er jo vanvittigt fedt at køre i Italien. Du kan mærke en helt anderledes cykelsport dernede end i Danmark.

 

 

Samtidig sætter Mohamed også et par ord på sine egne fremtidige drømme, og han fortæller også en smule om, hvordan det hele har været sådan meget op og ned på det seneste.

– Altså nu er det jo ikke en drøm at køre PostNord Danmark Rundt hvis jeg gør den til en realitet ikke? Men altså jeg skulle jo nok have lavet noget bedre resultater i år, hvis det skulle være blevet til det.

– Det har været noget opad bakke de seneste to måneder, og det har været svært og sådan. Ellers vil jeg da anse det som en mulighed. Jeg regner absolut ikke med at komme med i år, men måske på et senere tidspunkt.

– Jeg er på bar bund pt, og det er ikke lige gået min vej. Jeg fik en forholdsvis god start på sæsonen i mine 10 første løb, Siden d.19 april er der sket meget, som jeg ikke kan udtale mig om pt, men det har været svært rigtigt svært. Jeg er nu med min træner Bo Hamburger igang med at komme tilbage i god form igen den næste måneds tid, og jeg vil prøve at gøre mit bedste for at få det bedste ud af resten af sæsonen. Jeg kan godt afsløre nu, at jeg kører for et andet hold til næste sæson, men jeg kan selvfølgelig ikke afsløre hvilket hold, der er tale om.

 


Sådan lød ordene fra Mohamed Mujel. Her på CyclingLive ønsker vi Mohamed held og lykke i resten af sæsonen, og vi glæder os til at følge ham fremover!