Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Moreno De Pauw: Fedt at køre løb i Danmark, Moreno De Pauw 6dagsløb
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Moreno De Pauw: Fedt at køre løb i Danmark, Moreno De Pauw 6dagsløb
17495
page,page-id-17495,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Moreno De Pauw: Fedt at køre løb i Danmark

Moreno De Pauw

Moreno De Pauw: Fedt at køre løb i Danmark

 

Langt de fleste elskere af banecykling kender parret Moreno de Pauw og Kenny De Ketele fra Belgien. Det belgiske par har gennem hele vinteren været det klart bedste par i de forskellige 6-dagesløb rundt omkring i Danmark.

 

 

 

CyclingLive har eksklusivt taget sig en snak med Moreno De Pauw, der roser Danmark og banen i Ballerup, og samtidig roser han også det danske par nummer 7, som belgierne i øjeblikket ligger og kæmper om sejren med ved 6-dagesløbet i Ballerup.

– Jeg kan godt lide at være her. Det er en god bane og et dejligt sted at være. Der bliver samtidig kørt på et rigtig godt niveau, og det har allerede været to meget hårde dage. Det bliver derfor fire hårde dage mere, fortæller Moreno De Pauw til CyclingLive.

 

 

 

Moreno De Pauw fortæller samtidig lidt om ambitionen for det belgiske par ved 6-dagesløbet i Ballerup, og mission er klar. Løbet skal vindes, men den belgiske baneprofil er godt klar over, at det er nogle stærke par, som de er oppe imod.

 

– Niveauet er som sagt rigtig højt, og der er mange gode ryttere her, og der er også mange gode unge ryttere. Specielt Michael Mørkøv er jo en rigtig god rytter, det ved vi også fra landevejen.

 

– Men der er måske en 4-5 par, som vi bliver nødt til hele tiden at holde øje med. Der er også det andet danske par med Jesper Mørkøv og Marc Hester, og så skal vi også holde med det tyske par.

 

– Vi bliver nødt til at være taktiske, men vi vil helt klart gå efter at vinde så mange spurter som muligt, så vi kan vinde løbet, men nu må vi se, hvor langt det række om fire dage, afslutter Moreno De Pauw overfor CyclingLive.

 

 

 

Moreno De Pauw og Kenny De Ketele er i øjeblikket placeret på andenpladsen ved 6-dagesløbet i Ballerup. De er kun overgået af det stærke danske par nummer 7. Moreno De Pauw og Kenny De Ketele hentede dog lidt ind på det førende danske par ved at vinde den første jagt over 60 minutter.

 

(Skrevet af Niels Nedergaard)