Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Morten Andreas Stampe vandt i søndags KBCC Løbet i U17-rækken
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Morten Andreas Stampe vandt i søndags KBCC Løbet i U17-rækken
15716
page,page-id-15716,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Morten Andreas Stampe vandt i søndags KBCC Løbet i U17-rækken

Morten Andreas Stampe

Morten Andreas Stampe (CK Aarhus / Cykle Klubben Aarhus) vandt i søndags KBCC Løbet i U17-rækken!

CyclingLive tog sig en snak med den unge talentfulde rytter efter den flotte sejr.

 

Det blev til en sejr. Hvordan var det at køre ude på ruten?

– Det var rigtig hårdt. Der var udbrud og mange kilometer derude og meget vind, så det var virkelig hårdt. Men det gik heldigvis godt, og ellers burde de andre jo kunne slå mig i spurten (griner Morten Stampe), men det sker jo heldigvis kun i Jylland.

 


Samtidig sætter Morten Stampe også et par ord på holdets udvikling gennem den seneste tid, da CyclingLive spørger ind til, hvordan han synes, holdet har klaret det.

– Jamen, der har været en rigtig stor udvikling i vores klub i de seneste par år, så det går fremad og det er rigtig fedt at se, at de andre også kommer blandt præmierne i dag.

– Jeg startede selv sæsonen lidt sløjt ud, men de seneste fire løb har været fuldstændig sindssygt, jeg havde egentlig ikke forventet noget som helst.

 

 

Morten Stampe lægger ikke skjul på, at der venter en vigtig tid på det næste, hvor der blandt andet er et DM i vente.

– Nu gælder det jo egentlig bare om at holde formen ved lige indtil det kommende DM, og så kommer der jo et Luxemborg Rundt, så må vi jo se, om det bliver til en udtagelse der.

– Jamen altså, nu har jeg jo ikke selv set ruten endnu, men det plejer at være ret flat, nu hvor løbet er i Herning, så det bliver svært for mig, men nu må vi se. Jeg vil selvfølgelig gøre alt, hvad jeg kan, så nu må vi se, lyder det fra en glad Morten Stampe til CyclingLive

 


Vi glæder os til at følge Morten og resten af CK Aarhus i fremtiden, og vi ønsker dem held og lykke ved det kommende DM!