Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Nicklas Bøje Pedersen deltog i GP Herning med sit Team Giant Scatto U23
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Nicklas Bøje Pedersen deltog i GP Herning med sit Team Giant Scatto U23
15572
page,page-id-15572,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Nicklas Bøje Pedersen GP Herning

Nicklas Bøje Pedersen

Nicklas Bøje Pedersen deltog ligeledes i GP Herning i går sammen med sit hold Team Giant Scatto U23, og selvom holdet er forholdsvis nyt på det kontinentale niveau, så har holdet allerede vist sig. CyclingLive fik lov at stille Nicklas Bøje et par spørgsmål ovenpå løbet i går:

Ganske kort Nicklas. I er jo et nyt hold på det Kontinentale-plan. Hvordan var det at køre et løb som GP Herning?

– Ja, vi er et nyt hold – men vi har allerede kørt en del store UCI løb med vores ‘a-trup’, så niveauet er godt. Samtidig har vi nogle gode folk bag holdet, som gør, at et løb som GP Herning bliver ‘nemmere’.

 

 

Hvad synes du om konceptet med, at man har lagt GP Herning som en del af Post Cuppen?

– Egentligt synes jeg ikke godt om, at GP Herning også er Post Cup. GP Herning burde være en årlig klassiker, og den burde ikke udfylde en afdeling af Post Cuppen. Der er i forvejen kun fire afdelinger. Derudover er det svært at lave resultater for ryttere, som ikke har et stort hold bag sig.

 

 

I forhold til dine egne og holdets ambitioner, hvad er så jeres mål for den resterende del af sæsonen?

– Ja altså, i dag havde jeg håbet på at sidde med inde på finaleomgangene idag, men punkterer på næstsidste pavé, og kommer aldrig til front igen.

– Vi gjorde det godt som hold idag, og vi ser frem mod den kommende periode. 3 UCI løb i næste weekend, og derefter skal vi direkte videre ned og køre Fleche de Sud i Luxemborg.

 

 

Til sidst. Hvad kan i tage med jer fra GP Herning i forhold til fremadrettet?

– Vi kan tage en god mængde selvtillid med os. På bredden har vi 7 mand som kommer igennem, og vi får en mand i top 10.

Vi glæder os til at følge Nicklas Bøje Pedersen og resten af Team Giant-Sactto holdet i den resterende del af sæsonen!