Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Nicklas Bøje Pedersen (Team Giant Scatto U23) har været ude.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Nicklas Bøje Pedersen (Team Giant Scatto U23) har været ude.
15697
page,page-id-15697,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Nicklas Bøje Pedersen om DM i holdløb

Nicklas Bøje Pedersen

Nicklas Bøje Pedersen (Team Giant Scatto U23) har været ude med en skade i nogle uger, men i de seneste to uger har han været tilbage på landevejene og kørte så sent som i dag DM i holdløb.

CyclingLive har taget en snak med den talentfulde rytter om, hvordan det er at sidde ude og komme stærkt tilbage.

Nicklas du er tilbage på landevejene igen. Hvordan har du det egentlig lige nu?

– Jeg synes egentlig, at benene har det fint, selvom jeg har været ude i fire-fem uger, men jeg synes, jeg gør det fint.

 

Kan du prøve at sætte et par ord på, hvad der sådan går gennem ens hoved, når man ligger der på hospitalsengen og ved, man er ude det næste stykke tid?

– Jamen jeg prøvede det også sidste år i sidste forår, faktisk det samme kraveben, og der går jo mange tanker i gennem hovedet, når man ligger der, og man tænker på alt det man har knoklet osv.

– Men jeg så bare hele tiden fremad, og jeg vidste, at der stadig var en lang sæson endnu, så det er bare fedt at være tilbage nu.


Samtidig sætter Nicklas Bøje også et par ord på, hvor han står henne formmæssigt lige nu frem mod de vigtige løb, hvor der blandt andet venter et DM.

– Jeg synes selv, jeg har distancen og sådan. Jeg trykkede jo et par ribben, og det er egentlig mest det, der påvirker mig. Og det påvirker min puls, når den kommer op og banke. Men jeg ser frem til DM nede i Vordingborg.

– Jeg synes det ser rigtig godt ud forud for det kommende DM. Vi sidder med helt fremme i de løb, hvor vi skal, og det giver jo UCI-point osv. så det tegner rigtig godt.


Til sidst fortæller Nicklas Bøje lidt om sine egne personlige mål for den resterende del af sæsonen.

– Jeg vil gerne prøve at være med i finalen til DM, og i weekenden efter har vi også Het Nieuwsblad for U23, så det er også et stort løb for os, og vi ser frem til en god sommer, afsluttede Nicklas Bøje til CyclingLive.

 

Vi glæder os til at følge Nicklas og resten af Team Giant Scatto U23 fremover!