Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Nicklas Overgaard Pedersen blev Jysk-fynsk mester.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Nicklas Overgaard Pedersen blev Jysk-fynsk mester.
15598
page,page-id-15598,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Nicklas Overgaard Pedersen blev Jysk-fynsk mester.

Nicklas Overgaard Pedersen

Nicklas Overgaard Pedersen (Team WeBIke-CK-Aarhus) vandt i dag NCC løbet og blev dermed Jysk-fynsk mester.

CyclingLive var til stede i Vejen, og her fik vi os en god snak med en glad Nicklas Overgaard. Her er hvad den talentfulde rytter sagde:
I vinder igen i dag, og i vinder også i sidste weekend. Hvad er det, der kører så godt for jer for tiden?

– Jamen jeg tror vi træner godt sammen, og så har vi en holdfølelse, som vi forstår at bruge godt ude på cyklerne, og så har vi det godt med hinanden. Vi kan godt li’ at ‘lide’ for hinanden, og det bringer os til gode resultater.

 

 

Kan du prøve at sætte lidt ord på, hvad der sker derude til sidst? Der var jo lidt råb på kryds og tværs og biler, der kom i vejen.

– Jamen vi har Nils Lau i udbrud med en coloQuick-rytter, og så er det egentlig fint, og jeg sidder bare over, og så lukker Jesper Odgaard for Alex Rasmussen.

– Så åbner Alex spurten langt ude, og så i det, jeg forsøger at komme forbi ham, svajer han mig over i højre side, og jeg bliver egentlig kun toer, men så nedlægger jeg protest, og så giver det så sejren.

 


Men det er vel hele holdets indsats, der gør, at i overhovedet kommer i den situation, at i kan sidde med helt fremme til sidst og vinde løbet.

– Jamen vi sidder, hvor vi skal, og vi har altid nogle med. Vi havde to mand med ude i udbruddet, og så kørte jeg for sjovt afsted og fik hullet, og så kunne jeg lige så godt prøve at komme op, så vi havde 3 ud af 10 ryttere i udbruddet, så det kan man kun være tilfreds med.

 


I sidste uge havde vi en snak med Torkil Vehye og jeres sportschef Martin, om hvordan det kan være, at det går så godt for jer. Altså er det jeres store sammenhold, og det at i er så få ryttere på holdet som kender hinanden ud og ind, der gør, at i har så stor succes?

– Ja, men jeg ved ikke, om vi kender hinanden ud og ind, men vi har det jo super godt sammen, og vi kender hinandens ressourcer og svagheder rigtig godt. Vi træner jo en 3-4 gange om ugen, så det at man har det godt både uden og i cyklen, det tager det lige til noget højere.

 


Nils Lau Nyborg Broge, der også kører for Team WeBike-CK Aarhus og blev nummer tre i dagens løb, knyttede også en lille kommentar til spørgsmålet om aarhusianerne succes.

– Hjælperne, set-uppet og bilerne gør også en stor forskel, siger Nils Lau Nyborg Broge forsigtet i baggrunden, da CyclingLive fangede Nicklas Overgaard Pedersen.

– Vi har det hele, vi har hjælpere, der har styr på det hele osv. Det er jo lige før, at vi har en bedre cashvogn end mange af Kontinentalholdene, så der er ligesom styr på det hele, og det er fedt, tilføjer Nicklas Overgaard Pedersen.

 


Hvad med resten af sæsonen, kan vi også regne med at se Team WeBike-CK Aaarhus med helt fremme?

– Det kan du roligt regne med. Næste store mål bliver U23-DM, og så UCI-løbene, og der kommer vi også til at køre stærkt, afslutter en optimistisk Nicklas Overgaard Pedersen.

 


Her på CyclingLive ønsker vi Nicklas og Nils et stort tillykke med første og tredjepladsen i dag. Vi glæder os til at følge holdet i den resterende del af sæsonen!