Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Niklas Eg flot andenplads i den sidste afdeling af Pinsecuppen
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Niklas Eg flot andenplads i den sidste afdeling af Pinsecuppen
15592
page,page-id-15592,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Niklas Eg flot andenplads i den sidste afdeling af Pinsecuppen

Niklas Eg

Niklas Eg (Team TREFOR) fik i går en flot andenplads i den sidste afdeling af Pinsecuppen. CyclingLive fik lov at stille den unge talentfylde rytter lidt spørgsmål, og her er, hvad der kom ud af det:

 

 

Først og fremmest. Tillykke med andenpladsen i dag. Hvordan var det at køre ude på ruten?

– Jo tak. Det var hårdt derude, der bliver altid givet gas på Pøtten og efterfølgende stykke er altid hårdt.

 

 

Hvad synes du om holdets indsats i dag, hvordan synes du, i greb løbet an, i plejer jo som regel at være med helt fremme, hvilket i også var i dag, men hvordan synes du holdet, greb dagen an?

– Som hold synes jeg vi gør det godt i dag. Alle er stærke, og vi er på forkant hele tiden og undgår situationer, hvor vi skal jagte.

 

 

Hvis du skal prøve at sætte et par ord på din egen sæson indtil videre, hvordan vil du så beskrive den?

– For holdet har det været en rigtig fin sæsonstart med sejre i både ind- og udland. Personligt har jeg været ramt af noget sygdom og, jeg er først ved at ramme formen nu her.

 

 

Hvad synes du om konceptet med den her Pinsecup?

– Jeg kan faktisk godt lide konceptet med Pinsecuppen, et klassement giver lidt ekstra at køre om, og giver et større felt. Så det er et rigtig fint initiativ.

 

 

Til sidst. Hvad har du af planer i den kommende tid, og hvad er sæsonens store mål?

– I weekenden skal jeg køre Paris-Arras og derefter U23 DM, så det ser jeg meget frem til. Jeg håber at kunne gøre det godt til U23 DM, og jeg kunne virkeligt godt tænke mig at køre L’Avenir til efteråret.

 

 

Vi glæder os til at følge Niklas Eg og resten af TREFOR-holdet tæt i resten af sæsonen!