Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Niklas Larsen øjner chancen for en OL bilet i Rio med 4000m holdet.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Niklas Larsen øjner chancen for en OL bilet i Rio med 4000m holdet.
15664
page,page-id-15664,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Niklas Larsen øjner chancen for en OL bilet i Rio med 4000m holdet.

Niklas Larsen fra Team Trefor

Et af Danmark største talenter øjner chancen for en OL bilet i Rio med 4000m holdet.

Niklas Larsen fra Team Trefor gav os lidt af hans tid.

 

 

Det store talent har han vist i mange år han besidder, siden U15 da han rigtig slog igennem for hans barndomsklub SCR. Utallige podieplaceringer i U17 gav ham kontrakt på Team Phython og sidste år på Team Kelberg-Roskilde Junior.

Som 1års U19 vinder han DM i enkeltstart og senere på året kom der så en billet til VM. Hvilket vidner om en stor styrke hos det store talent.

Nu er Niklas kommet på Team Trefor i sit første år i eliten.
Han har allerede i år fået prøvet kræfter med nogle af de helt store løb i både ind og udland.

 

 

I GP Herning fik han lov til at prøve kræfter med et af Danmarks hårdeste endagsløb og ikke mindst vise sit potentiale.

`Jeg for at vide at jeg skal holde mig til i front med hele holdet og være i første linje når vi rammer grus stykkerne.
`Mine opgaver var at hjælpe dem der skulle køres for, med blandet andet at hente dunke, lukke eventuelle udbrud eller gi mit hjul hvis der opstod punktering i finalen.

Men i den store finale må Niklas erkende, at han har brugt for mange kræfter til selv at side med, og må tage til takke med en 26 plads, men vigtigst af alt kom der en masse rutine på kontoen.

 

 

Sidst i Niklas U19 tid, blev han kontaktet af banelandstræneren med henblik på en prøvetræning, for at se om det var noget for ham. For de havde set hans talent på landevejen og den styrke han viser specielt når det gælder kampen mod uret og det så de fremtid i.

Det var noget de mente de kunne bruge på 4000m holdet.

Efter kun 3 træninger valgte han at stille til start til DM på banen i 3000m på tid. Her kørte han sig til DM guld og kørte nogle tider der sjældent var set.

 

 

Vi spurgte Casper Jørgensen der er banelandstræner om Niklas.

`Han er klart en meget fysisk rytter. Hvilket han har vist inden han kom på banen, og som vi også har set til flere af vores banesamlinger.

`Han er også en hurtig starter på 4000m holdet, og det er vigtigt, for at kunne komme så hurtigt i den ønskede fart som muligt.

`Det han skal arbejde med er teknikken på banen, men han er stadig ny på banen. Så han skal også have lidt mere tid før vi rigtig kan se hans potientale på banen.

 

 

På tirsdag til torsdag er der den sidste banesamling inden de 6 ryttere der skal til OL i Rio bliver udtaget. Vi har fået muligheden for at snakke med Casper Jørgensen når holdet er udtaget på fredag eller senest lørdag.

 

 

U23 landstræneren Ander Lund er også positiv i forhold til Niklas.
Dov har han ikke haft muligheden for at arbejde sammen med ham endnu, da Anders er blevet ansat i dette OL år.

`Det er klart der ligger et stort talent i ham.
Jeg fik fortalt af Morten Bennekou som er den tidligere U23 landstræner, at jeg skulle holde øje med Casper Pedersen og Niklas fra bane projektet.

`Han mangler lige det sidste for at vise han kan lave resultater på landevejen også, hvilket Casper har gjort i år. Men han er stadig meget ung.

 

 

Det er klart efter OL, så åbner der sig nye muligheder, og så må vi se. Nu skal de have 100% fokus på OL, og så kigger vi på det derefter.

Anders Lund er inde på at få lavet en model der passer til at kunne kører både landevej og bane i samme år. Men det kommer vi tilbage til hen mod DM.

 

 

Vi vil ønske Niklas en fantastisk samling og vi håber at se dig til OL i Rio.