Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Det nuværende Team Soigneur har været nødt til at finde en ny sponsor
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Det nuværende Team Soigneur har været nødt til at finde en ny sponsor
16206
page,page-id-16206,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Det nuværende Team Soigneur har været nødsaget til at finde en ny hovedsponsor til næste sæson

team-soigneur
Det nuværende Team Soigneur har været nødsaget til at finde en ny hovedsponsor til næste sæson. Vi har talt med holdets sportschef Christian Brandt om alt fra fremtidige ambitioner til bruddet med Soigneur.

Hvordan synes du, at fremtiden ser ud for jeres hold? Rent sportsligt har i jo godt det forholdsvis godt, og nu står i så og skal have ny sponsor, og selvom ikke har noget på plads endnu, hvordan ser du så på jeres fremtid?

– Vi har rent sportsligt gjort det rigtig godt i år. Vi havde håbet at vi kunne gøre det endnu bedre, men jeg tror vi har levet op til de flestes forventninger. Halvdelen af holdet er U23-ryttere, og vi har også brugt meget tid og mange kræfter på at pleje og passe den del af holdet, og det er jo ikke altid noget man kan se på resultatlisterne.


Hvordan har samarbejdet med jeres hovedsponsor i år ellers været?

– Vi må erkende, at det har aftaler baseret på gode personlige relationer, og ‘det finder vi ud af’-princippet har ikke været holdbart eller tilfredsstillende for hverken hovedsponsor eller team. Vi har været for nye og for grønne i forhold til at få aftaler på skrift, og cykelbutikken har måske været lidt overmatchet i forhold til at levere på de ting der blev lovet.

 

Tidligere har Christian Brandt udtalt sig om Riis og Lars Seiers tilbagevenden til dansk cykelsport, og det sætter sportschefen hos Team Soigneur også et par ord på, da CyclingLive spørger ind til det.


Hvad mener du om, at man ikke kan gå ud og udtale sig til pressen som du har gjort i tilfældet med Riis og Seier uden at det får konsekvenser? Sportslige konsekvenser vel og mærke.

– Alle valg her i livet har konsekvenser. Nogen kender du på forhånd, nogen er af mere overraskende karakter. Jeg har ikke noget behov for at sidde til højbords med Bjarne Riis – tværtimod, og så er det jo i øvrigt bare cykelløb vi taler om – ikke noget reelt livsvigtigt.


Hvad er i øvrigt hoved og hale i sagen om det opsagte sponsorat set fra din side?

– Omkring balladen med Bjarne Riis, så var vores intention at skifte navn og opsige aftalen, men vi blev rådgivet om at hvis vi opsagde aftalen af den årsag eller skiftede navn, så ville vi stå dårligere i forhold til de økonomisker aftaler vi havde med sponsor. Nu er det så sponsor der trækker stikket og ophæver aftalen, selv det på den korte bane er dårligt for os, så er det i hvert fald ikke os der løbet af pladsen.

 

Christian Brandt Pedersen sætter også et par ord på holdets ambitioner for fremtiden, og her har holdet nye men stadigvæk klare ambitioner selvom, holdet skal starte et samarbejde med en ny sponsor.

– Ambitionerne for holdet er reelt identiske med i år. Vi vil gerne vinde alle cykelløb vi stiller op i. Vi vil gerne være en del af talentudvikling i dansk elitecykling og vi forventer fortsat fremadrettet at halvdelen af holdet er u23-ryttere. Samtidigt er udtagelsen til Post Nord Danmark Rundt et hovedmål. Med den kommende sponsor er intet forandret udover at vi måske kan vinde flere og større cykelløb, men du kan sagtens undgå at vinde cykelløb, selv om du har købet en masse dyre drenge.


Men hvem er så den nye hovedsponsor?

– En ny større navnesponsor allerede er fundet, vi kan ikke sige mere lige nu.

 

I den forbindelse kan vi her på Cyclinglive afsløre, at Christian Brandt var til cykelløb med Hembo-parret ved gadeløbet i Kjellerup.


Her på CyclingLive glæder vi os til at se, hvad der kommer til at ske for Christian Brandt Pedersen og co. der i år har leveret flotte resultater i de forskellige A-løb.