Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Patrick Clausen vinder gadeløbet i Herning - CyclingLive
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Patrick Clausen vinder gadeløbet i Herning - CyclingLive
Patrick Clausen (Riwal Platform Cycling Team) er flyvende for tiden. Sidste fredag vandt han gadeløbet i Skive, og i går blev det til endnu en sejr i gadeløbet i Herning. Vi tog os en snak med gårsdagens vinder umiddelbart efter løbet, og her er, hvad Patrick Clausen kunne fortælle:
Patrick Clausen, Riwal Platform Cycling Team, Interview Patrick Clausen. Landevejscykling, Gadeløbet i Skive, Gadeløbet i Herning,
16050
page,page-id-16050,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Patrick Clausen vinder gadeløbet i Herning

Patrick Clausen

Patrick Clausen (Riwal Platform Cycling Team) er flyvende for tiden. Sidste fredag vandt han gadeløbet i Skive, og i går blev det til endnu en sejr i gadeløbet i Herning. (Foto: Dorte Adelfred)

Vi tog os en snak med gårsdagens vinder umiddelbart efter løbet, og her er, hvad Patrick Clausen kunne fortælle:

 

Det bliver til endnu en sejr, og i sidste uge vinder du også i Skive, hvad er der med dig og de her gadeløb?

– Det plejer som regel at gå godt i gadeløbene, og det gjorde det også i dag. Vi har en rigtig god fordel af, at vi kører rigtig godt sammen som hold, og det gør så, at man kan udnytte sine kræfter bedst muligt. I dag var det mig, der var hurtig, og så lod jeg være med at angribe og så kørte de for mig til sidst, så det var fedt.

 

 

Patrick Clausen sætter også et par ord på sin egen sæson indtil videre, og selvom det er blevet til et par sejre i gadeløbene, så er han ikke helt tilfreds med præstationerne indtil videre.

– På nuværende tidspunkt er jeg ikke tilfreds, men det bliver bedre og bedre, og der er stadigvæk nogle vigtige løb, så det kan stadig nå at blive en rigtig god sæson.

 


Samtidig forklarer Patrick Clausen, hvilke løb han skal ud og gøre en god figur i for at rette op på den halvdårlige sæson, som han mener det har været for ham selv.

– Der er selvfølgelig Post Cuppen, men så er der også Tour des Fjords i Norge. Det er nok det største for mig nu her.

– Vores hold den måde vi kører sammen på, det kan der ikke gøres noget ved. Der er selvfølgelig meget taktisk i cykelløb osv. man ikke altid kan se, hvordan det udvikler sig. Jeg synes, vi som hold har haft en rigtig god sæson. Vi har vist os som det stærkeste Kontinentalhold i Danmark.

 


Til sidst fortæller Patrick Clausen lidt om sin egen fremtid, og selvom han ikke på nuværende tidspunkt har noget som helst på plads, så kan han godt se sig selv fortsætte hos Riwal Platform Cycling Team.

– Jeg har ikke noget på plads på nuværende tidspunkt i forhold til næste år, så det kan jeg ikke rigtig tage stilling til lige nu.

 


“Kunne du godt se dig selv på Riwal Platform Cycling Team næste år også?”

– Ja, det kunne jeg godt, afslutter Patrick Clausen overfor CyclingLive.

 

 

Her på CyclingLive ønsker vi Patrick Clausen et stort tillykke med gårsdagens sejr, og vi glæder os til at følge ham og resten af holdet fremover!