Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Rasmus Bøgh Wallin endte i søndags på en flot samlet andenplads i Post
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Rasmus Bøgh Wallin endte i søndags på en flot samlet andenplads i Post
16253
page,page-id-16253,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Rasmus Bøgh Wallin endte i søndags på en flot samlet andenplads i Post Cuppen

rasmus-boegh-wallin

Rasmus Bøgh Wallin (Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling) endte i søndags på en flot samlet andenplads i Post Cuppen efter en god præstation i den sidste afdeling i Randers.

 

Vi fik os en kort snak med det unge stortalent om sæsonens forløb og præstationen i Post Cuppen.

 

Det bliver til en samlet andenplads i Post Cuppen, det vidner vel om at niveauet har været rigtig højt hele året, eller hvordan?

– Ja det synes jeg godt, man kan sige. I dag gik jeg jo selvfølgelig efter sejren, når det hele lå så tæt, men en andenplads er tilfredsstillende synes jeg.

 


Hvad betyder det for jeres chancer, at der kommer skarp konkurrence udefra for proffernes side? Post Cuppen er jo trods alt primært Kontinentalholdenes store mål.

– Jamen det er altid meget sjovt at køre mod profferne, at der er et par stykker betyder jo ikke så forfærdelig meget, når de er alene, og når der er de store Kontinentalhold, der ligger og styrer det hele.

 


Rasmus Bøgh Wallin satte også et par ord på betydningen for holdet, at de fremover skal have en ny hovedsponsor, som med stor sandsynlighed bliver med et endnu større budget end Soigneur.

– Det kommer til at ændre set-uppet til et meget større setup, og kommer sådan set til at være mere organiseret, selvom det egentlig er på samme niveau, og der kommer mere styr på det hele, så det bliver super fedt.

 

 

Til sidst fortæller Rasmus Bøgh en smule om sin egen fremtid, men det unge københavnske stortalent tager det hele som det kommer.

– Jo man tænker da over det, men ja nu må vi se, hvad det hele bliver til, afslutter Rasmus Bøgh Wallin overfor CyclingLive.

 


Her på siden ønsker vi Rasmus Bøgh et stort tillykke med andenpladsen i Post Cuppen, og vi glæder os til at følge ham fremover.

(Foto: Frederik Bohé)