Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Rasmus Bøgh Wallin skifter som bekendt til ColoQuick-CULT Cycling Team
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Rasmus Bøgh Wallin skifter som bekendt til ColoQuick-CULT Cycling Team
16921
page,page-id-16921,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Rasmus Bøgh Wallin skifter som bekendt til ColoQuick-CULT Cycling Team

rasmus-boegh-wallin

Rasmus Bøgh Wallin er et af de største talenter i dansk U23-regi. Han har blandt andet kørt sig til en samlet andenplads i Post Cuppen, samt en tredjeplads til U23 DM på enkeltstartscyklen. Desuden fik han også en flot podieplacering ved GP Herning tilbage i april måned.

 

Fra næste sæson skifter stortalentet som bekendt til ColoQuick-CULT Cycling Team. Derfor har vi været i kontakt med Rasmus Bøgh Wallin og stillet ham et par spørgsmål ovenpå den nye kontrakt hos Skive-mandskabet.

 

 

Tillykke med den nye kontrakt. Hvorfor faldt valget på netop ColoQuick-CULT?

– Det gjorde det fordi de har et godt set-up, med en god blanding af unge samt ældre, som er mere erfarne ryttere. Derudover har de et godt løbsprogram og en stærk organisation i ryggen!

 


Hvad kommer skiftet til at betyde for din videre udvikling?

– Det betyder forhåbentlig at jeg kan udvikle mig endnu mere som rytter det kommende år!

 


Rasmus Bøgh Wallin satte også et par ord på, hvilken rolle han forventer at få på det nye hold, og stortalentet er samtidig optimistisk forud for den nye sæson.

– Jeg håber, at jeg får en blandet rolle på holdet, hvor jeg både kan hjælpe mine holdkammerater til sejre og andre gange selv kan få støtte!

– Jeg håber at min 2017 sæson bliver endnu bedre. Næste år håber jeg at kunne klare mig bedre i UCI løbene, hvor jeg i år har manglet det sidste i UCI-løbene.

 


Til sidst slår Rasmus Bøgh Wallin fast, at han lige nu udelukkende fokusere på den nye sæson og de udfordringer, der venter ham.

– Jeg fokuserer mest på næste sæson, og så må jeg se hvor langt jeg kan nå der, afslutter det unge stortalent overfor CyclingLive.

 

 

Her på siden ønsker vi Rasmus Bøgh Wallin et stort tillykke med den nye kontrakt, og vi glæder os til fortsat at følge hans rivende udvikling!