Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Rasmus Bøgh Wallin vandt bronze på U23 DM enkeltstarten.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Rasmus Bøgh Wallin vandt bronze på U23 DM enkeltstarten.
15633
page,page-id-15633,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Rasmus Bøgh Wallin vandt bronze på U23 DM enkeltstarten.

Rasmus Bøgh Wallin

Rasmus Bøgh Wallin (Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling) kørte i fredags en flot podieplacering hjem, da han vandt bronze på U23 DM enkeltstarten.

CyclingLive fik lov at stille Rasmus et par spørgsmål ovenpå den fine præstation, og her er, hvad han svarede:

 

Det blev til en tredjeplads i U23 DM enkeltstarten i fredags, og sidst vi talte sammen endte du også ud med en podieplacering i GP Herning. Hvordan vil du sådan rundt regnet beskrive din egen sæson indtil videre?

– Jeg synes jeg har haft en god sæson, og jeg har helt klart løftet mit niveau i forhold til sidste år. Hvor jeg startede i B og først rigtig kunne være med i A klassen i efteråret. Jeg er rigtig glad for min trejdeplads i fredags da jeg ikke tidligere har kunne køre med helt i toppen på enkeltstarterne.

– Jeg er glad for at mit hold støtter mig, uden dem havde det ikke været muligt at få de resultater jeg har!

 


Forleden dag talte vi med den sportslige ledelse omkring holdet, der kunne fortælle, at i selv føler i er på niveau med nogle af de andre Kontinentalhold, er det også sådan man føler som rytter hos Team Soigneur jo længere sæsonen er skredet frem?

– Synes godt vi kan være med på niveauet lige under de helt store konti hold, men for at være med hvor det er rigtig sjovt, skal vi ud at vise at vi også kan være med i de helt store løb.

– Vi er et hold i fremgang og jeg tror på det kommer til udtryk på resultatlisterne de næste par uger hvor der jo både bliver kørt 2. afdeling af postcuppen og 2 danske UCI løb i Horsens og på Fyn. Jeg ville selvfølgelig hellere have stået øverst på podiet, men det kommer forhåbenligt.

 


Hvis du skal sætte lidt ord på den resterende del af sæsonen, hvad kan vi så forvente af jer?

– For mit eget vedkommende så håber jeg på at komme øverst på podiet i er af de vigtige løb eller hjælpe mine holdkammerater til det samme.

– Holdet går efter den 3-4 plads der giver adgang til Postnord Danmark rundt. 3 pladsen bliver svær, men 4. Pladsen kan vi godt tage.

 


Sådan lød ordene fra Rasmus Bøgh Wallin! Vi glæder os til at følge ham og resten af Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling i fremtiden!