Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Rasmus Guldhammer kørte forleden en topplacering hjem i Velothon
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Rasmus Guldhammer kørte forleden en topplacering hjem i Velothon
15644
page,page-id-15644,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Rasmus Guldhammer kørte forleden en topplacering hjem i Velothon

Rasmus Guldhammer

Rasmus Guldhammer (Team Stölting Service Group) kørte forleden en topplacering hjem i Velothon, som køres i Wales.

CyclingLive har stillet Rasmus Guldhammer nogle spørgsmål, og her er, hvad Guldhammer svarede:

Kan du sætte et par ord på, hvordan det var at køre ude på ruten og sidde med i finalen forleden?

– Det er altid rart at sidde i finalerne i cykelløb, om det er i den danske A klasse eller i de større UCI løb. Så er det altid en tilfredstillelse, for man arbejder for at lave resultater og det er altid rart at være med fremme hvor det er sjovt.

 

På trods af den flotte placering i Velothon lægger Rasmus Guldhammer ikke skjul på, at sæsonen har budt på både op- og nedture.

– Min egen sæson har været op og ned, i februar inden Tour of Oman havde jeg fundet en god form og følte mit tråd i pedalerne var godt.

– Efter omgang kom nogle vigtige løb for mig, men jeg følte mig ikke tilpas. Jeg var utilpas i kroppen og følte mig ikke ovenpå længere. Jeg blev sat tidligt i løbene og kørte ikke op til det niveau jeg ved jeg burde have. Det resulterede i at jeg efter en måneds tid gik til min læge og fik konstateret en luftvejsinfektion.

– Jeg begyndte på Antibiotika og sammen med min træner André Steensen og resten af sportsdirektør stablen på holdet valgte vi at jeg skulle springe ardenner løbene over.

– Nu er jeg endelig begyndt at føle mig mere som mig når jeg sidder på cyklen, og i Frankfurt og Wales har jeg følt jeg har haft det niveau jeg havde sidste år. Så det er dejligt at jeg er på rette vej igen.


Samtidig sætter danskeren et par ord på holdets indsats i indeværende sæson, da CyclingLive stiller spørgsmålet om, hvordan han ser holdets præstation indtil videre i år.

– Holdets indsats har været blandet, starten af året har været op og ned. En del af de ryttere som man havde regnet med skulle levere har været ramt at sygdom!

– Men efter Mads P tog holdets første UCI sejr virker det som om at de begynder at vende. Så vi håber på mere succes frem mod de nationale mesterskaber.


Til sidst knytter Guldhammer også en kommentar til spørgsmålet om det kommende PostNord Danmark Rundt, mens han samtidig forholder sig til målsætningerne for den resterende del af sæsonen.

– Målsætninger er altid en svær ting, for mig er det mere ting jeg drømmer om der er mine målsætninger. Det er ikke sådan at jeg siger at det her løb vil jeg vinde. For efter min mening skal man altid være klar til et løb, for måske byder chancen for at vinde.

– Danmark Rundt har altid været et stort løb for mig, og Vejle etapen har en speciel plads i mit hjerte. Jeg kan huske da jeg var yngre, og stod og så på Basso, Cancellara og de andre stjerne kører op af kiddesvej, så tænkte jeg at det ville jeg også en dag.
2008 var første gang jeg prøvede det, og lige siden den dag er min sult for at vinde der ikke blevet mindre.

– Det kan blive mit 9. Danmark Rundt i år, og sidste år var mit bedste resultat på etapen, så måske er 2016 året, hvor jeg gør min drøm til en realitet.


Sådan lød ordene fra Rasmus Guldhammer. Vi glæder os til at følge Rasmus og resten af Team Stölting Service Group i den resterende del af sæsonen!