Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Rasmus Guldhammer står uden kontrakt. Han søger nyt hold
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Rasmus Guldhammer står uden kontrakt. Han søger nyt hold
16257
page,page-id-16257,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Rasmus Guldhammer står uden kontrakt

rasmus-guldhammer

Rasmus Guldhammer (Team Stölting Service Group) står ligesom de andre danskere på Stölting-holdet uden kontrakt forud for den kommende sæson.

 

Danskeren har tidligere slået fast, at han ønsker at fortsætte på det professionelle niveau. I søndags kørte Guldhammer en flot andenplads hjem i Post Cuppens sidste afdeling i Randers. Vi fik os en snak med Guldhammer efter løbet.
Du har vist rigtig god form på det seneste, og der venter måske et muligt VM i Qatar, hvordan ser du på det?

– Egentlig har jeg slet ikke planlagt at skulle køre VM, fordi det ligger så sent, og min kalender slutter her d.27 september nede i Italien, så der er for langt i mellem til, at jeg lige har motivationen til at køre VM.

– Det er ikke en VM-rute der lige passer mig, så egentlig jeg har det slet ikke inde i tankerne, at jeg kan være med i udtagelsen i hvert fald.

 


Rasmus Guldhammer sætter også et par ord på fremtiden, da CyclingLive spurgte ham ind til, hvordan det går med at finde et nyt hold.

– Der skal stadigvæk nogle resultater til, og nu har jeg kun et professionelt løb tilbage. Holdene vil gerne vinde, og det gælder alle rytter der skal have en kontrakt som ikke lige er Sagan eller de ryttere, så jeg håber da på det, men nu må vi se. Det er et svært år at få kontrakt i fordi alle holdene gerne vil vinde og vinde, så mon ikke der kommer noget, det håber vi på.

 


Der er jo nogle hold, hvor der også er nogle danskere på eksempelvis One Pro Cycling. Kunne det være en mulighed for dig måske, eller hvordan ser du på det hele?

– Egentlig er det mine agenter, der tager sig af alt det der, så jeg ved ikke helt. Jeg snakker med ham regelmæssigt, men ja nu må vi se. Det kan være, at jeg ender et sted, og det kan være, at jeg ender på One Pro, man ved jo aldrig, nu må vi se. Jeg skal først have nogle tilbud, før jeg kan sige ja eller nej.

 


Til sidst afslørede Guldhammer sin kalender for resten af sæsonen, og han kører blandt andet løb på dansk grund i den kommende weekend.

– Ja, jeg kører Tønder som det sidste danske løb, og så tager jeg til Italien mandag og kører der tirsdag, så jeg har lige en uge tilbage af sæsonen, og det glæder jeg mig egentlig, at det er overstået, afslutter Rasmus Guldhammer overfor CyclingLive.

 


Her på siden ønsker vi Rasmus Guldhammer held og lykke med at finde et nyt hold. Vi tror på, at det kommer til at kunne lade sig gøre for danskeren der i år har kørt som professionel på det tyske hold Stölting-Service Group-mandskab.