Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Rasmus Lund vandt i går sølv på flotteste vis ved Junior-VM i banecykling
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Rasmus Lund vandt i går sølv på flotteste vis ved Junior-VM i banecykling
15794
page,page-id-15794,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Rasmus Lund vandt i går sølv på flotteste vis ved Junior-VM i banecykling

Rasmus Lund

Rasmus Lund (Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde Junior) vandt i går sølv på flotteste vis ved Junior-VM i banecykling sammen med resten af 4 kilometer-holdet. Vi har været i kontakt med Rasmus, der sætter et par ord på præstationen.

 

 

Tillykke med andenpladsen. Hvordan føles det lige nu? I så en smule skuffet ud ovenpå podiet.

– Vi er selvfølgelig super stolte af vores resultat! Det var langt bedre end forventet. Vi stiller til start med kun en 2’års og tre 1’års, hvor lande som New Zealand kommer med fuldt 2’års team, og endda har en en indskifter som også er 2’års.

 

 

I kører trods alt et flot løb, men når man ser det udefra virkede det som om, at i lagde alt for hårdt ud. Hvordan ser i egentlig selv på det?

– Vi slår ny dansk rekord, og er det er vi mega stolte over. Så tror ikke vi kunne have gjort det meget bedre.

– Vi startede finalen ud som vi plejede. Vi er gode til at køre hurtige starter, og der kan vi vinde tid. Vi vidste på forhånd, at New Zealand ville køre hurtigere end os på de sidste 2 km, så det var bare at få så stort er forspring som muligt, og så prøve ikke at dø.

 

 

Rasmus Lund erkender også, at New Zealand bare var et bedre hold på dagen.

– Men vi må bare erkende, at de er bedre. Og åbenbart også de bedste nogensinde, da de slår ny verdensrekord. Så vi er super glade!

 

 

Samtidig sætter Rasmus Lund et par ord på sin egen sæson indtil videre både på banen og på landevejen, da CyclingLive spørger ham ind til, hvordan han synes, det er gået i år.

– Jeg har kørt en god sæson indtil videre! To Nationscup sejre – Fredsløbet og Mobihan. Fik også kørt er okay DM, hvor jeg måtte nøjes med bronze denne gang.

– Nu ser jeg bare frem til mine næste to discipliner – VM i pointløb og 3 km individuelt. Håber at tage medalje i mindst en af dem, men der skal kæmpes. De andre nationer er stærke, så skal også have lidt held med.

– Ellers ser jeg frem til resten af landevejssæsonen, og håber at komme med til VM i oktober, og gøre det godt der. Måske forsvare min medalje eller hjælpe de andre danskere med det!

 

 

Sådan lød ordene fra en glad Rasmus Lund! Vi ønsker ham og resten af de danske juniordrenge et stort tillykke med sølvmedaljen ved VM i banecykling for juniorer.

Senere i dag skal Rasmus Lund atter i aktion ved VM i banecykling for Juniorer. Vi ønsker ham held og lykke og glæder os til at følge ham!