Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Ricky Enø Jørgensen skal være afdelingsleder på RydhaveSlots Efterskole
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Ricky Enø Jørgensen skal være afdelingsleder på RydhaveSlots Efterskole
16685
page,page-id-16685,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Ricky Enø Jørgensen skal næste år være afdelingsleder på Rydhave Slots Efterskole

ricky-enoe-joergensen

Ricky Enø Jørgensen havde selv et kæmpe talent på cyklen, men i flere år har han vært sportsdirektør på flere store hold i Danmark.

 

Det sidste hold han var på Team Virtu Pro-Veloconcept fik nye sponsor lige inden PostNord Danmark Rundt. Det var som sagt Bjarne Riis og Lars Seier. Det blev bekendt i sidste uge at Ricky ikke var en del af holdets nye fremtidsplaner.
Men han har allerede styr på fremtiden og skal næste år være afdelingsleder på Rydhave Slots Efterskole og skal stå for en ny og stærk cykellinje.

 

 

En sponsor fra hans tidligere hold ColoQuick-CULT Cycling Team kontaktede Ricky og fortalte at han var i kontakt med en efterskole.
Lederen fra skolen kontaktede ham og de fik hurtigt et møde sat op.
Efter kort tid fik Ricky et spændende tilbud om at stå for en cykellinje på skolen. Og da han ikke havde fået tilbudt nogen ny kontrakt på holdet, sagde han ja til nye spændende udfordringer.

 


På Rydhave Slots Efterskole vil han stå for en cykellinje der skal udvikle de næste store talenter som vi forhåbentlig en dag ser i de helt store løb. En kombination med skole, træning, kost og ikke mindst at leve som en cykelrytter er grundstenene på den nye linje.

 

 

Ricky valgte at sige ja til det nye job, da han ikke viste om han fik forlænget og han gerne vil have smør på brødet næste år og han nævner for os at han ikke har lukket med døren. Han bliver ikke smidt af holdet fordi han har gjort noget forkert, men fordi de nye ejere har valgt en ny struktur på holdet og derfor bliver Ricky opsagt.

 

 

Ricky uddyber at han har haft mange store oplevelser som sportsdirektør og at han helt sikkert er at finde som sportsdirektør i fremtiden. Men oplevelsen i PostNord Danmark Rundt har sat sig som en stor oplevelse med et fantastisk resultat og et sammenhold.

 

 

Også det at se hvor mange ryttere der har udviklet sig på holdet, her nævner han blandt andet Kasper Asgreen hvilken niveau han er kommet op på i år. Det var også en tilfredsstillelse at se Mads Würtz Schmidt kunne skrive kontrakt med Team KATUSHA efter at have vært en del af hans udvikling de sidste 2 år.

 

 

Der er flere hold der har spurgt om han ville hjælpe dem, men som det ser ud nu skal Ricky lige finde sin plads på efterskolen og så ser vi nok Ricky i en teambil på et nyt hold. Til at starte med vil han gerne arbejde freelance, så han har mulighed for at passe sit primære job hos Rydhave Slots Efterskole.

 

 

Vi ønsker Ricky STORT tillykke med det nye job og vi håber at se dig i sporten meget snart.

 

 

Sidder du med en stor drøm om at udvikle dig og satse på at blive en af landets nye cykelstjerner, så kontakt Rydhave Slots Efterskole for en rundvisning og hør om planerne for den nye cykellinje der starter op i august 2017.

 

 

http://www.rydhave.dk/formular/book-en-rundvisning.html