Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 I søndags vandt Mads Würtz Schmidt sidste afdeling af Post Cuppen
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
I søndags vandt Mads Würtz Schmidt sidste afdeling af Post Cuppen
16242
page,page-id-16242,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

I søndags vandt Mads Würtz Schmidt sidste afdeling af Post Cuppen

mads-wurtz-schmidt

I søndags vandt Mads Würtz Schmidt (Team Virtu Pro-Veloconcept) sidste afdeling af Post Cuppen på hjemmebane i Randers, og dermed beviste han endnu engang sin store klasse.

Vi fik os en kort snak med den unge talentfulde rytter, der snart er fortid på et hjemligt dansk cykelhold, da han som bekendt har skrevet kontrakt med Team Katusha.

Du vinder på hjemmebanen, hvad siger du til det?

– Det er jeg da glad for, lyder det kort fra Mads Würtz der samtidig sætter et par ord på holdets store præstation.

– Jeg synes, vi var rimelig ovenpå og skabte løbet og alle var på lige fra start, så det var en sindssygt flot holdindsats i dag, og det er et af de bedste cykelløb, vi har kørt i år.

– Vi sidder ti mand i frontgruppen og skaber vores eget løb, så det var sgu et fedt løb.


Til sidst sætter Mads Würtz Schmidt et par ord på, hvorfor han valgte at skifte til lige netop Team Katusha, og selvom han har udtalt sig før om skiftet, så var udmeldingen den samme, da CyclingLive spurgte ham ind til skiftet.

– Det har jeg udtalt mig om mange gange, men altså det er fordi, de har vist at de gerne vil have mig, og det er der, hvor jeg følte, at jeg kan udvikle mig mest, lyder det fra Mads Würtz Schmidt overfor CyclingLive.

 

Her på siden ønsker vi Mads Würtz Schmidt held og lykke på Team Katusha, og vi håber og tror på, at han også kan levere gode resultater på World Touren!