Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Søren Kragh Andersen skrev på en kontrakt med Team Giant-Alpesin
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Søren Kragh Andersen skrev på en kontrakt med Team Giant-Alpesin
15772
page,page-id-15772,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Søren Kragh Andersen (Team Giant-Alpecin) tog før denne sæson skridtet op på højeste niveau, da han skrev under på en kontrakt med ingen ringere end Team Giant-Alpesin.

Søren Kragh Andersen

Søren Kragh Andersen (Team Giant-Alpecin) tog før denne sæson skridtet op på højeste niveau, da han skrev under på en kontrakt med ingen ringere end Team Giant-Alpesin.

CyclingLive fangede Søren Kragh ude til DM til en snak om sæsonens forløb indtil videre og det at tage springet op på højeste niveau.

 

Du har haft en fornuftig sæson indtil videre, hvordan ser du egentlig selv på det?

– Jeg er meget tilfreds. Det er jo også hårdt at være professionel, det har jeg også fundet ud af, og jeg har også haft både op- og nedture, men jeg synes overordnet, at jeg kan være godt tilfreds, og jeg føler mig godt tilpas på holdet, og det synes jeg helt klart, er vigtigt for mig, at jeg føler trygge rammer og struktur osv.

– Så jeg er rigtig godt for, hvor jeg er, og føler egentlig også at jeg er i udvikling stadigvæk, så det er jo fedt.

 

 

Du har været inde i en god udvikling på dit nye hold, som du selv nævner. Hvad har det egentlig betydet for dig, at du fik Morten Bennekou med over til Giant-Alespin?

– Det har faktisk betydet rigtig rigtig meget. Han er min personlige coach på holdet, og jeg snakker rigtig meget med ham, og så snakker jeg også meget med min svenske træner, Matthias Reck, og de to er jeg rigtig glad for at have på holdet, og jeg arbejder rigtig godt med dem.

– De har helt klart været med til at gøre, at jeg føler mig hjemme på holdet, og at jeg forholdsvis hurtigt har følt mig komfortabel på holdet og tryg ved det hele, så det er egentlig stille og roligt.

 


Søren Kragh Andersen sætter også et par ord på sine egne chancer for at køre en eventuel GrandTour fremover, og han understreger selv, at det ikke bliver i år.

– Ikke i år. Planen er, at jeg ikke skal ud og køre en GrandTour. Det er for tidligt, og jeg er stadigvæk kun 21 år, og holdet passer på mig, og vi er enige om, at jeg ikke skal have en GrandTour i år.

– Jeg får stadigvæk et hårdt efterårsprogram med en masse cykelløb, så det er fint, og det er et godt program for mig.

 


Så vi kan stadigvæk forvente os Søren Kragh Andersen fremme i nogle af de lidt mindre etapeløb på WorldTouren?

– Ja helt klart, det håber jeg da klart, at du kan få mig at se endnu mere. Jeg føler helt klart, at jeg har niveauet til det, og det beviste jeg også i sidste uge i ZLM, at jeg virkelig kan køre med om topplaceringerne, så jeg har mod på at give den en skalle den næste halvdel af sæsonen.

 

 

Sådan lød ordene fra Søren Kragh Andersen. Vi glæder os til at følge ham fremover og ønsker ham held og lykke med den resterende del af sæsonen!