Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Team Giant Scatto U23 fusionerer med Futura Cycling Project
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Team Giant Scatto U23 fusionerer med Futura Cycling Project
16202
page,page-id-16202,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Team Giant Scatto U23 fusionerer med Futura Cycling Project

nicklas-boeje

Forleden kom det frem, at det nuværende Team Giant Scatto U23 fusionerer med Futura Cycling Project, der jo har udtalt, at de har store planer for fremtiden og vil gerne køre Tour de France.

CyclingLive har haft en snak med Nicklas Bøje, der til daglig kører for Giant-Scatto-holdet, og her er, hvad der kom ud af det:

 

Først og fremmest hvad var det første du tænkte, da du selv fik nyheden om fusionen?

– Først og fremmest er jeg utrolig glad for, at vi har fundet en økonomisk fundament for 2017. Jeg vidste godt, at der blev arbejdet benhårdt på at finde en eller flere sponsorer til 2017, og det er nu lykkedes, og det er fedt.

– Jeg synes også, at konceptet bag Futura er spændende og nytænkende. Jeg håber virkeligt at danskerne vil købe nogen aktier og blive en del af holdet.

 


Hvad kommer det helt specifikt til at betyde for jeres nuværende hold? Det er jo folk med kæmpe ambitioner for fremtiden.

– Det vil jo betyde, at der bliver et markant større økonomisk fundament. Og nu skal det selvfølgelig ikke lyde som om, at vi i år ikke har haft udstyr og ledelse i orden, men vi har kørt med frivillig arbejdskraft og på lavt budget når vi har rejst rundt i Europa.

– Jeg forventer at vi får en større, stærkere og mere stabil trup af ryttere, så vi kan stille op og supplere hinanden bedre i diverse cykelløb. Og evt. kunne have penge til en mekaniker, som kan være med ude til løb, så vi som ryttere kan holde fokusset på selve cykelløbet.

 


Hvordan tror du, det kommer til at påvirke din egen udvikling fremover?

– Som udgangspunkt tror jeg ikke, at fusionen helt isoleret set kommer til at udvikle mig. Men i det hele store hele, så vil det helt sikkert give mig selv og holdet en klart større styrke. Jeg forventer at have flere og stærkere holdkammerater omkring mig, hvilket ligeledes vil styrke holdet ude i cykelløbene.

– Samtidig er en bred og stærk trup tit og ofte med til at øge bundniveauet på et hold, og det håber jeg også vil ske på vores hold, og gerne allerede henover vinterens træningssamlinger og træningslejrer. Samtidig bibeholdes den ‘unge gnist’ på holdet, og det er jeg utroligt glad for.

 


Hvad er drømmene for en rytter som dig med sådan et projekt i baghånden?

– Jeg havde store ambitioner inden 2016, og de er ikke bliver mindre for 2017. Jeg var ude i hele maj måned, efter at jeg styrtede og brækkede mit kraveben på 1. etape i Fleche du Sud i Luxemborg. Det gav et stort knæk psykisk, da det var den måned, jeg havde trænet op imod hele foråret.

– Og det satte mig efterfølgende et stort skridt tilbage. Men det har også gjort, at jeg her sidst på sæsonen stadig er topmotiveret, og at jeg for 2017-sæsonen har store forventninger til, at jeg kan forbedre mig. Jeg har i år haft et fornemt løbsprogram med mere end 25 udenlandske starter, og det skal der bygges videre på i 2017.

 


Til sidst. Tror du futuras ambitioner for fremtiden er realistiske?

– Det er store ambitioner, men jeg synes ikke de er urealistiske. Jeg kender ikke til de præcise økonomiske tal for, hvad det koster at drive er WorldTour-hold, men jeg føler at der er en stor interesse for cykling i Danmark, og da cykelholdets fremtidige vækst ligger i danskernes hænder, så er det jo op til dem at vise, hvor vi skal være om nogle år.

– Der sker konstant nye, spændende og impulsive ting i cykelsporten, og som Michael Jordan siger: “Du misser 100% af de skud, du ikke tager” og det første skud må menes allerede at have ramt plet.

 


Her på siden glæder vi os meget til at følge det nye Futura Cycling Project, der som sagt bliver slået sammen med Giant-Scatto U23.