Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Thomas Brayan-Lund udlever sin drøm i Belgien. Thomas Brayan-Lund.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Thomas Brayan-Lund udlever sin drøm i Belgien. Thomas Brayan-Lund.
17355
page,page-id-17355,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Thomas Brayan-Lund udlever sin drøm i Belgien

thomas-brayan-lund

Dansk cykeltalent udlever sin drøm i Belgien.

 

Thomas Brayan-Lund er 19 år og kommer oprindeligt fra Helsingør, og har kort cyklet i både Lyngby CC og CK Kronborg, men det var først da Thomas kom til Belgien, at talentet virkelig fik mulighed for at blomstre.

 

Det unge talent fik nemlig muligheden for, at rejse til Belgien og tage en del af hans uddannelse som cykelmekaniker der. Hjemme i Belgien ventede der en praktikplads hos hans onkel, den tidligere belgiske storrytter Etienne De Wilde, som både har vundet etaper i Tour de France, Vuelta a Espana og vundet det belgiske mesterskab i landevejscykling, samtidig med dette fik Thomas kontrakt på det belgiske hold Young Cycling Team D & D, men hurtigt viste talentet sig at række til meget mere.

 

– Min onkel Etienne De Wilde hjalp til med at få system i min træning, hvilket har givet meget enormt meget. Jeg har på kort tid udviklet mig ekstrem meget, og jeg får virkelig noget ud af min træning nu.

 

Sidste år fik Thomas kontrakt på det belgiske hold Smartphoto Cycling Team, som den dag i dag hedder Vetrapo Cycling Team. Her har Thomas også kontrakt for den nye sæson.

 

-Jeg har været en del af holdet i et år nu, og føler mig godt tilpas her. Programmet passer perfekt til mig, og jeg kommer til at deltage i nogle store løb i udlandet, samt løb her i Belgien. Her ser jeg især frem til Beker van Belgie, som strækker sig over 12 endagsløb, men med et samlet klassement. Her går jeg især efter ungdomsklassementet, hvor jeg håber på, at kunne opnå et godt resultat.

 

– Samtidig med dette er der en god blanding af ældre og meget erfarende ryttere på holdet, samt ung håbefulde ryttere. De ældre ryttere har deltaget i de store løb i både Belgien og i de internationale løb, hvilket gør, at de har en enorm erfaring, som de giver videre til mig, f.eks. guider de mig til, at tage chancerne på det rigtige tidspunkt under løbene.

 

– Jeg er stadig meget ung, og jeg skal ud og have så meget erfaring som muligt, derfor er det vildt fedt, at jeg får lov til, at køre mine egne chancer i løbene.

 

– Sidste år var jeg kort hjemme for at deltage i U23 DM, og planen er ligeledes at komme hjem og deltage i U23 DM igen i år. Muligvis deltager jeg også i elite udgaven, men det må tiden vise. Jeg kommer til at køre i A-klassen, men vil ikke deltage i danske løb, som det ser ud lige nu.
I marts mdr. kommer Thomas kort hjem til Danmark for at afslutte hans uddannelse som cykelmekaniker på CELF, hvorefter han vender tilbage til Belgien.

 

-Mit liv er i Belgien. Jeg har kæreste og hus her, og jeg er inde i en ekstrem god udvikling her i Belgien. Jeg har nogle fantastiske holdkammerater, som er med til at udvikle mig i en positiv retning. Jeg har ikke taget den nemmeste vej for at udleve min drøm, men jeg er sikker på, at det er med til, at gøre mig endnu stærkere i fremtiden.

 

– Jeg ser mig selv som en god All-around rytter, som egentligt kan lidt af det hele. Jeg elsker det høje tempo i feltet, og at være en del af holdet i rulleskiftene, men i spurten lader jeg de andre komme til.

 

Afslutningsvis fortæller Thomas, at han elsker løbene som minder om Ardennerklassikerne, hvor tempoet er højt, mens det går op og ned, uden at det bliver for stejlt.

 

Vi på CyclingLive vil ønske Thomas Brayan-Lund alt muligt held og lykke med den kommende sæson, og vi glæder os til, at følge ham i fremtiden, og hvem ved, måske se ham øverst på podiet i en af Ardennerklassikerne i fremtiden.