Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Thomas Nybo Riis skal køre PostNord Danmark Rundt.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Thomas Nybo Riis skal køre PostNord Danmark Rundt.
15805
page,page-id-15805,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Thomas Nybo Riis er en af de otte ryttere på et stærkt besat mandskab, der skal køre PostNord Danmark Rundt

Thomas Riis

Thomas Nybo Riis (Team Virtu Pro-Veloconcept) er en af de otte ryttere på et stærkt besat mandskab, der skal køre PostNord Danmark Rundt. Vi har taget os en snak med Thomas om alt ligefra Bjarne Riis til selve cykelløbet.

 

 

Hvad er forventningerne til det kommende PostNord Danmark Rundt?

– Jamen på holdets vegne er forventningerne, at vi skal hjælpe Mads til en samlet god præstation, hvilken placering det kan ende med, er svært at sige på forhånd, men jeg tror vi som hold, har en opgave foran os, hvor vi skal gøre vores bedste for at kunne hjælpe ham.

– Det er svært for mig at vurdere hvilken placering, der vil være tilfredsstillende for Mads, men umiddelbart tror jeg, vi som hold kan være tilfredse, hvis vi føler, at vi har gjort alt, hvad vi kunne og markere os og kollektivt løfte en opgave og tage skeen i hånden og lave et resultat, så det vil nok helt klart være succeskriteriet for os.

 

 

Du har rykket dig en helt del i forhold til de andre sæsoner. Hvordan synes du egentlig selv, du står formmæssigt lige nu?

– Jeg synes, at jeg står godt lige nu. Jeg glæder mig til at prøve mig selv af i sådan et løb her, for det er den her slags løb, hvor jeg mener, at jeg kan gøre det bedst, og ja, så glæder jeg mig jo til at vise, at formen er god.

 

 

Thomas Nybo Riis sætter også et par ord på det nye cykelhold, som hans far Bjarne Ris er kommet med indover, og Thomas Nybo understreger, at støtten fra hans far er vigtig.

– Jamen der er ingen tivvl om, at folk er blevet meget motiveret af den udvikling, der er sket, og det er helt sikkert noget, man har kunnet mærke. Min far har også en masse personer omkring sig, så jeg glæder mig også til at se hvordan jeg selv og holdet og hele staffet omkring holdet kan løfte niveauet til et endnu højere niveau.

– Det betyder helt sikkert meget for mig, at han kommer med indover. Hvis jeg skal være helt ærlig, var jeg meget betingelig med at stille til start her, fordi min far jo er sådan lidt med på sidelinjen, men jeg synes faktisk, jeg er rigtig tryg ved situationen, og jeg kan mærke hvilken effekt det har på mig selv og alle mine holdkammerater, så umiddelbart er det meget positivt, lyder det fra Thomas Nybo Riis.

 

 

Vi glæder os til at følge Thomas Nybo Riis og resten af det nye Team Virto-Pro-Veloconcept fremover.