Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 To odenseansk cykelhold lukker, Cykling Odense,Climacell Xtreme Odense
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
To odenseansk cykelhold lukker, Cykling Odense,Climacell Xtreme Odense
17180
page,page-id-17180,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

To odenseansk cykelhold lukker

odensehold-lukker

Fynsk cykelhold lukker og slukker:

 

Det fynske hold Cykling Odense U23 lukker og slukker.

-Da 3-4 af vores ryttere er stoppet, og der ikke er fundet nye, så er der ikke grundlag for et hold i 2017 udtaler Nicolai Pedersen til CyclingLive.

 

 

Nicolai Pedersen uddyber ligeledes
– Jeg vil også gerne tilføje, at vi har været glade for de 2 år holdet har kørt, og vil gerne takke vores sponsorer som har støttet os specielt Climacell, Xtreme, Cykel x perten og Riwal, og ikke mindst skemalæggeren bag holdet i år.

 

 

Samtidig med dette kan vi fortælle at endnu et fynsk hold lukker, men fremtiden ser lys ud:

Nu følger Junior holdet Climacell Xtreme Odense i samme fodspor.

 

 

Carsten Olsen formand for elite afdelingen udtaler følgende til CyclingLive:
-Holdet lukker fordi vi ikke har de ryttere vi havde regnet med, og da vi er et udviklings hold med udvikling af egne ryttere satser vi på de lokale talenter. Da vores egne rytter har valgt at gå andre veje, så valgte vi at lukke for sæsonen 2017.

 

 

-Allerede nu arbejder og satser vi på, at vi i 2018 sæsonen igen har et juniorhold, da vi har rigtig mange gode talenter i klubben, og vi mener, at det er vejen frem, at satse på egne ryttere. Samtidig med dette har vi også nogle store talenter på banen helt ned til U11, som vi i fremtiden vil satse på. Vi vil derfor i fremtiden satse på en kombination af bane- og landevejscykling afslutter Carsten.

 

To odenseanske hold lukker dermed, og vil ikke være en del af feltet i den nye sæson.

Her på CyclingLive håber vi, at der i fremtiden igen, vil være et hold i Odense, og ønsker rytterne og lederne alt muligt held og lykke med fremtiden.