Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Torkil Veyhe vinder Pinsecuppen foran Mark Sehested
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Torkil Veyhe vinder Pinsecuppen foran Mark Sehested
15587
page,page-id-15587,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Torkil Veyhe vinder Pinsecuppen

Torkil Veyhe

Torkil Veyhe (Team WeBike-CK Aaarhus), der ses i midten af billedet øverst på podiet, vandt i dag pinsecuppen samlet, da han lige akkurat formåede at holde sig foran Mark Sehested (Trefor) i den samlede stilling.
CyclingLive fik lov at stille Torkil et par enkelte spørgsmål, og her er, hvad pinsecup-vinderen svarede:

Først og fremmest tillykke med den samlede sejr i Pinsecuppen. Hvordan føles det at slå alle kontinentalholdene?

– Det er en super fed følelse at kunne være med og vise Kontinentalholdene, at vi også kan give dem konkurrence. For os kan det sammenlignes med, når Kontinentalholdene går ud og giver hård konkurrence til ProTour-holdene.

 

 

Du vinder jo selv i går og viser et højt niveau gennem hele weekenden. Hvad er opskriften bag weekendens succes?

– Først og fremmest skal jeg takke mine trænere for en rigtig god planlægning af træningen, men det gør det ikke alene. Hele holdet omkring har haft en kæmpe indflydelse til vores succes denne weekend.

 


– Vi har nogle fantastiske hjælpere alt fra langere til ledelse, der alle gør dette på frivillig basis og ligeledes den opbakning, vi oplever gennem vores lokale Klub CK Aarhus og som ryttere vil vi alle bare gerne vise, hvor meget vi værdsætter deres hjælp og støtte ved at gøre det godt til løbene, og vi har virkelig haft skud i den i de sidste par weekender, og det gør også, at vi alle sammen på holdet er villige til at arbejde for hinanden, og det tror jeg har været vores opskrift på succes denne weekend.

 


Hvordan synes du holdet har klaret det i denne sæson? Jeres sportschef nævnte i går, at i havde kørt stabilt over en længere periode, men hvad synes du egentlig selv om jeres sæson indtil videre?

– Vores sæson indtil videre har helt klart være godkendt. Vi snakkede om før det startede, at hvis vi kunne være med i finalerne og give Kontinentalholdene modstand, så ville vi være tilfredse, men at vi nu også har kunnet matche dem og slå dem til nogle løb, har været over al forventning, og samtidig giver det blod på tanden til mere.

 


Hvad med resten af sæsonen, hvad er jeres planer, og hvad er jeres mål?

– Jeg synes som sagt, vi har vist et rigtig godt niveau her på det sidste, så indenfor den nærmeste fremtid ville det være super fedt at holde den kørende til Post Cuppen og forhåbentlig har det også åbnet øjnene for at en eller to ryttere kan køre sig i position til udtagelse til bruttotruppen til Post Danmark Rundt.

 


Sådan lød det fra Torkil Veyhe, der sammen med resten af Team WeBike-CK Aarhus-holdet leverede en fantastisk holdindsats i weekendens Pinsecup. Her på CyclingLive glæder vi os til at følge det aarhusianske hold tæt i den kommende tid!