Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Trine Holmsgaard i spørgerunden Hos CyclingLive. Læs mere her
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Trine Holmsgaard i spørgerunden Hos CyclingLive. Læs mere her
15551
page,page-id-15551,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Trine Holmsgaard i spørgerunden.

Trine Holmsgaard

Trine Holmsgaard i spørgerunden.

Sidste år kørte hun for Team Milawo, i år er hun uden hold pt, men har muligheder på hånden. Hun venter og ser hvad tiden bringer.

 

 

Du skal kører din første sæson som senior. Hvordan ser du frem til den?

Jeg ser rigtig meget frem til at skulle cykelløb igen, da det jo er det jeg bruger hele min vinter på at træne frem til. At det så er som senior er da en smule ambivalent, da det også betyder et farvel til de ”traditionelle” ungdomsløb, men så er der ”nye” løb der opvejer. Men alligevel er det heller ikke den store forandring, da vi jo ikke er så mange piger og derfor har kørt en del løb sammen med senior.

 

 

Hvordan vil du forberede dig ? Skal du på træningslejr eller andre tiltag?

Altså som det ser ud lige nu, er det stadig uvis i forhold til træningslejr. Skulle have være med Herning til Italien, men i og med jeg er i Kina de 2 uger op til, når jeg ikke hjem til deres afgang. Ellers bliver der arbejdet på om jeg skal afsted på et andet tidspunk. Så lige det arbejder jeg stadig på.

Ud over det har jeg fået ny personlig træner i form af Ole Madsen, som hjælper mig med at optimere mine svage punkter. Derfor får jeg fortaget en test mellem hver 4-6 uge, for at vi hele tiden kan se jeg forbedre mig det jeg skal.

 

 

Hvilke mål har du sat dig i 2016?

Som det ser ud nu, skal jeg start som Herning rytter, men der bliver pt. arbejdet i kulisserne med et team samarbejde. Så derfor er et af mine mål at få lukket denne aftale. Ud over det er mit mål, at få så meget løbserfaring som muligt, den vej igennem.

 

 

Hvordan går det dig på cyklen om 5 år hvis du kan vælge?

5 år er lang tid fremme, og mange ting kan ske i mellem tiden. Men ønsketænkning vil da helt sikkert være, at jeg var på et af de udenlandske hold og kom til at køre flere af de lidt større udenlandske løb. Men nu må vi se hvad fremtiden bringer, da jeg jo først lige skal have ”hul igennem”.

Hold øje i morgen, der kommer endnu et spændende navn.

Tak til Trine for hendes tid