Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Tue Larsen et nyt talent. Tue Larsen. Nicklas Larsen. Cykling. Brøderne
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Tue Larsen et nyt talent. Tue Larsen. Nicklas Larsen. Cykling. Brøderne
17438
page,page-id-17438,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Tue Larsen et nyt talent.

Tue Larsen

Tue Larsen er bror til Niklas Larsen – Cycling som mange kender for hans 2 år som U19 rytter, hvor han satte et tydeligt aftryk på at han ikke var hvem som helst.

 

 

Nu er Niklas en af de bærende kræfter på 4000m holdet på banen og har i en meget ung alder. Men mere om Niklas meget snart.

 

 

Men nogle gange står nogle af de helt store ryttere søskende i skyggen, men vi har snakket med Tue som ser ud til at være på vej ud af skyggen.

 

 

Tue har virkelig udviklet sig meget denne sæson og har vært med fremme og det har givet flere placeringer i top 10.

 

 

Her er lidt fra vores snak med Tue:

 

 

1. Kan du beskrive dig selv som rytter ?

-Indtil videre er jeg lidt en all-roundrytter, da jeg ikke har lagt mig fast som en bestemt type endnu, dog vil jeg mene jeg er bedst til enkeltstart.

 

 

2. Du er bror til Niklas Larsen, føler du noget pres på dig selv til at levere når du kører selv ?

-Nej, jeg føler intet pres overhovedet, men når jeg engang imellem låner ting fra ham, kan jeg godt finde på at spørge om det giver gode ben, når jeg låner det.

 

 

3. Nu I er 2 brødre der cykler, kan der komme lidt konkurrence når I skal ud til løb ? (Hvem vinder og sådan ?)

-Det sker ret tit, men det er som regel ment som en joke.

 

 

4. Har I en plan om at kører på højt plan begge to og måske på samme hold ?

-Jeg tror at vi begge gerne vil køre på et højt niveau, men om det skal være på samme hold, er vidst ikke førsteprioritet. Derudover må vi se hvor langt vi kommer.

 

 

5. Snakker I cykling sammen til dagligt ?

-Vi nævner det nok en gang i mellem, men der er ting vi snakker mere om.

 

 

6. Hvad er dit eget mål med cyklingen ?

-Gøre det så godt jeg kan, og køre så længe det er sjovt.

 

 

7. Er brødrene Larsen de næste brødre i World Touren ?

-Der er nok et brødrepar inden os. Men det er ret svært at udtale sig om. Der kan jo ske en masse ting endnu.

 

 

8. Kommer vi til at se dig på banen en dag ligesom din bror ?

-Hvis jeg fik muligheden, ville jeg da gerne prøve det, men det er nok ikke det jeg stræber mest efter 🙂

 

 

Følg Tue i U17 klassen i denne sæson og se om han starter ligeså flot ud som han sluttede 2016 sæsonen. Vi glæder os til at følge udviklingen